2777
2789
راستش سونوگرافی گفت مهم نیس.دکترمم دکتر خوبیه بردم جوابشو چیزی نداد.ولی برای این کار باید بریم جراح ...

نه عزیزم دور از جون اون کیست ها بدخیم هستن 

خدایا فقط امیدم به خودته   
زنان.یعنی دردش خوب شد کیستو نمیدونم دیگه هم نرفتم

برا من درد نميكنه وقتى فشار ميدم يكم درد ميگيره انگار يه گوله تيله هم حس ميكنم 

ولى تو آينه ميبينم هيچى نيست

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ولی اطلاعی ندارم.سینه چپمه.دزد داره سینم گاهی هم زیر بعلم تیرمیکشه نمیدونم علتش ازون کیست هس ...

دقیقا مال منم همینطوری ولی مال من سینه راستم زیربغلمم دردمیکنه پارسال هم داشتم بهم قرص ویتامین E100 داد دکتر خوردم اما از بین نرفت

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
راستش سونوگرافی گفت مهم نیس.دکترمم دکتر خوبیه بردم جوابشو چیزی نداد.ولی برای این کار باید بریم جراح ...

اون فرق میکنه اصلا کیست با سرطان سینه فرق میکنه .من خوندم جایی که اصلا خطرناک نیست

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
عزیزم ماله شما هم تعدادش زیاد بود؟چی داد بهتون دکتر چه مدت مصرف کردین داروهاتونو

من پریودام بهم ریخته بود در ماه دوبار پریود میشدم .سینه هامم دردناک .قرص داد چنتا بود گفت روز پنجم پریودت بخور حالا نمیدونم واسه چی بود .زیاد یادم نمیاد چیز دیگه هم داد یا نه 

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
شما باید داروهاتو عوض کنی نگران نباش

اخه بااین دکترای احمقی که ماداریم هیچی تغییرنمیکنه بدترهم میشه منم وقتی لباس ریزمو درمیارم سینهام به شدت دردمیکنه

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
کیست ریز وخوش خیم با دارو میره 

منظورت فیبروکیستیکه؟؟

من هستم ازدردکلافم روانی شدم دراینحده پیش دکترضییایی رفتم توکلینیک پستان خاتم ولی اصلاخوشم نیومدازش خیلی خونسرده ویجوریه 

دنبال دکتدخوبم شماپیش کی رفتی

پیش اون معروفام که اصلانمبشه وقت گرفت

وخدایی که بشدت کافیست
منظورت فیبروکیستیکه؟؟ من هستم ازدردکلافم روانی شدم دراینحده پیش دکترضییایی رفتم توکلینیک پستان خاتم ...

برامن به دستم هم میزنه دردم اینقدره که گربه میکنم مخصوصایه تیکه ش اصلابهترنمیشه میسوزه دردمیکنه ورم داره یکم سنگینه 

کلش که دردناکه ولی اون یه تیکه بیشتر

شایددوماه یکم ویتامینeخوردم یمقداردردش کمشدولی اونم نمبشه همیشه خورد

وخدایی که بشدت کافیست
منظورت فیبروکیستیکه؟؟ من هستم ازدردکلافم روانی شدم دراینحده پیش دکترضییایی رفتم توکلینیک پستان خاتم ...

منم پارسال متوجه شدم ک ی چیزی توسینمه،رفتم جراح عمومی گفت برو سونو،رفتم سونو گف فیبروکیستیکه ومشکلی نداره،عین ی تیکه چربی توسینه اس وهیچ خطری نداره اما دردش خیلی بده😞

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎