فکر کنم هرجا بری باز باید دوره های خودشونو بگذرونی آزمون بدی
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
اونش مهم نیس کم و بیش اشنام تحقیق کردم من صورت کلی ش رو میخوام بدونم ار کسایی ک تجربه دارن خوبی بد ...
والا تو دوست و آشناهای من که ناراضی ندیدم هم تو المان هم کانادا.
جفتش خوبی و بدی داره. مثلا من باشم کانادا رو بخاطر سرماش انتخاب نمیکنم از یه طرفم زبون آلمانی خیلی سخته برام.
همه چیزو باید درنظر گرفت دیگه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
اسپانیا جان شما المان بودین؟ اخه یکی از فامیلای ما رفته کانادا هنوز کار پیدا نکرده شنیدم کار پی ...
من الان آمریکا هستم دوس دارم بریم کانادا همسرم میگه چند وقت باشیم همی جا از آلمان نمیدونم ولی کانادا میگن خیلی خوب هست و به آمریکا نزدیک هست خصوص تو ایالت که ما هستیم تو ماشین میشه رفت کانادا بزرگ هست کار هم از روز اول آز تون میپرسه که چی کار دوس دارین
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
والا تو دوست و آشناهای من که ناراضی ندیدم هم تو المان هم کانادا. جفتش خوبی و بدی داره. مثلا من باشم ...
خوب همه جا خوبی و بدی داره در کل جای که ما هستیم خیلی سرده شش ماه زمستون اما تابستان و بهارش خیلی خیلی عالی هست واسه همین دلم نمیشه دیگه جا برم ولی دوست دارم یه بار کانادا برم امیدوارم فرصت مساعت شه یه بار بریم اما نمیدونستم اوجا هم سرده
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
بهتره اول كار پيدا كنين بعد برين.. كلاً آلمان يا كانادا فرقى نداره هر جا برى بعد دنبال كار بگردى سخته. براى كار از اول apply كنين خيلى راحت تر و بهتره.
ما خودمون همين كارو كرديم.
تا جايى كه من مى دونم كانادا از اروپا امن تره.
بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...