ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهتره اول كار پيدا كنين بعد برين.. كلاً آلمان يا كانادا فرقى نداره هر جا برى بعد دنبال كار بگردى سخت ...
آره دقیقا از یهجا به جا دیگه رفتن مشکل هست کار هم دیر پیدا میشه همسرم الان کار خوبی داره وقتی میگم بریم شهر دیگه میگه ایجا تازه همه چی برابر شده مشکل هست بریم دیگه جا کار پیدا کنیم یکی از دوستانش گفت من خونه بهتون میگیرم کار پیدا میکنم بیاین آلان تو فکر هستیم که چی کنیم احتمال زیاد که بانیم
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
آره دقیقا از یهجا به جا دیگه رفتن مشکل هست کار هم دیر پیدا میشه همسرم الان کار خوبی داره وقتی میگم ب ...
کدوم ایالتین؟
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
طلا نمیتونم از طریق کار برم باید درس بخونم بعد کار ب نظرتون رفت و امد کانادا ب ایرانم ب ...
طبيعتاً رفت و آمد از آلمان به ايران خيلى راحت تره.
همه چيز بستگى به معيارهات داره. من خودم كانادا رو خيلى به اروپا ترجيح مى دم (خصوصاً اروپاى فعلى!) ما بعد كلى بررسى كانادا رو انتخاب كرديم. امنيتش و قوانينش و زبانش اينكه راحت تبعه مى شى خيلى بهتره.
بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
خیلی وقته اونجایید؟ یادمه چقد تو تاپیکایی که میزدی بخاطر مدل نوشتنت اذیتت میکردن
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...