2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست

حتمن بترسونش,,, الکی بگو اونروز فلانی( دوستی, اشنایی, همسایه ای) هم دید ک من بهت طلاهامو قرض دادم شاهد دارم,, ازت شکایت میکنم,, بگو شوهرم گفته میاد دم خونت ابروریزی 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
ببین عزیزم توی تل گرام یا اس ام اس، حرفی از قرض دادن طلا بینتون اگه رد و بدل شده به عنوان مدرک ارائه ...

چند تا ضبط مکالمه دارم

میگن به درد نمیخوره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دعوا وعصبانیت و کش داد  بهش بگو  مطمینی تا اخر این زندگی  خودت هیچوقت اشتباه ن ...

من طلا موخام   فقط چون خوشحال بشی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
چند تا ضبط مکالمه دارم میگن به درد نمیخوره

اون خانم همسایه ب کارت میاد چون خودشم کپسولشو داده و پس نگرفته احتمالا میاد برا شهادت

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
چند تا ضبط مکالمه دارم میگن به درد نمیخوره

شما چه طور با دوستت رفت وامد داشتی ونفهمیدی شوهرش معتاده ..اخه ادم معتاد هم ریختش وهم خونش بوی گند میده  

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

کاریه که شده . باید ازش شکایت کنی . ولی ممکنه اونم انکار کنه اگه پای شکایت درمیون بیاد پس حسابی حواست باشه . باید یه جوری حداقل پول رو زنده کنی . شاید همش رو نفروخته باشه اون مرده . پس زود پیگیری کنید . هر وقت هم کسی ازت درخواستی داشت که توی رودربایسی بودی باهاش بگو شرمنده شوهرم خوشش نمیاد یا راضی نیست خیلی بهتره . سعی کن یاد بگیری نه بگی .

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

بیخیال بابا فدای سرت دیگه شده  

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖