2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست

طلاهامو گذاشته بودم صندوق امانات 

تو این بردن اوردنا یه لنگه گوشواره یک گرمیم گم شد 

هنوزم از جلوی اون بانکه رد میشیم میگه برو صندوقو نگاه کن شاید خوب نگشتی 

حدود 6 سال از گم شدنش گذشته ها 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا فدای سرت دیگه شده  

شما چه ریلکسی ۱۲ میلیون کم پولی نیست که بی خیال شه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
تابلوئه که دوستت واست نقشه کشیده.با شوهرش دست به یکی کرده

دلم برا سادگیم‌میسوزه من حتی ۱درصدم فکرم این سمتی نرفت که فروخته

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
شما چه طور با دوستت رفت وامد داشتی ونفهمیدی شوهرش معتاده ..اخه ادم معتاد هم ریختش وهم خونش بوی گند م ...

شوهرشو فقط تو عروسیش دیده بودم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من با پول خودم طلا خریدم قرض دادم بر نمی گردوند و رقمش چیز خاصی نبود پدرم داشت از رو جنازه ام رد میشد😓😓اگه دوازده تومن بود احتمالا الان زنده به گور بودم

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......
ادم عاقل با ی خوتواده معتاد رفت و امد نمیکنه یا صمیمی نمیشه

من نمیدونستم عزیزم 

خانم.. خیلی ساده هستی.. اينروزها هر که برد.. برده.. ديگه بر نمیگرده 

اون ک آره,, شوهر بیچاره خودم تو کار ساخت و سازه,, الان 4 ساله یک ادم کلاهبرداره از, خدا بی خبر 600 میلیون پول بی زبونشو بالا کشیده اینم دستش به هیچ جا بند نیس!!! اونه ک زور داره الان 4 سااااله هرروزمون حسرت اون 600 میلیونه 😔

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍