2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست
خوب من که نمیخاستم اینجوری بشه😕😓

يعني چي نميخوايتم اينجوري بشه اصلا در بهترين حالت اگه دوستتم ادم درست و حسابي بود تو مبايد طلا ١٢ ميليونيو ميدادي بهش واقعا موندم چرا اينكارو كردي چيجوري باهاش رفت و امد داشتي نفهميدي شوهرش معتاده؟ و هم دزده؟ والا شوهرت خيييييلي مرده من اگه بودم مث تو انقدر بيخيال نبودم الان ٣ تا سمته زده بودم با هم بعدشم شوهرم اگه تيكه تيكمم ميكرد بهش حق ميدادم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

شروع کن الان با دوستت پیامکی درباره اینکه سرویس طلا رو ازت گرفته حرف بزن سعی کن تو پیامها جوری پیش بری  که حتما بگه قرض گرفته این مدرکه

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه از این به بعد ازش پول نمیگیرم به پولشم‌دست نمیزنم حقوق خودمو خرج‌میکنم😔

حالا هییییی ما بگیم نره تو بدوش!!!!!!  بیخیااااال دیگه بچه بازیش نکن,, سفت و محکم بمون پای اشتباهی ک کردی!  نه اینکه طلاعای دیگتم بندازی حلو شوهرت دیگه ام ازش پول نگیری!!!!! خودت فک کردی اصلا به رفتارت؟!!!!  حالا هی اشتباهی کردی درسته انسان جایزالخطاس اماااا دلیل نمیشه شوهرتو سرزنش کنی ک!  بگو حق باتوئه من اشتباه کردم پاشم میمونم همین,, اونم عصبانیتش فروکش میکنه توام به سفر مشهدت میرسی!!! در ضمن مشهد اومدی درخدمتیم😉

خواهشا همه چی رو به لج و لجبازی نرسون,,, خیلییی زود مردت و زندگیت سرد میشه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
حالا هییییی ما بگیم نره تو بدوش!!!!!!  بیخیااااال دیگه بچه بازیش نکن,, سفت و محکم بمون پای اشتب ...

عزیزم‌نمیزاره دیگه بیام مشهد😭

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عزيزم الهي ختم به خير بشه برات يه دور تسبيح صلوات ميفرستم 

فدات شم گلم😘😘😘😘

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عزیزم تونستی طلاهات رو پس بگیری؟ چی شد ؟

آره‌گلم‌خیلی وفته پولشو داد

آره‌گلم‌خیلی وفته پولشو داد

خب خدا رو شکر 

آخه طلا گرون شد ، یاد شما بودم 

اگه حوصله داشتی و وقت داشتی تعریف کن چی شد و چه جوری پول رو پس داد

شاید اگه کسی بخونه تاپیک شما رو ، به مشکل مشابه برخورده باشه ، بتونه از راه حلی که شما استفاده کردی تا پولتو پس بگیری ، استفاده کنه

خب راس گفته بی فکری دیگه

طلا چیزی نیست ادم ب کسی قرض بده 

اون بدبخت هم کلی زحمت میکشه واقعا پول دراوردن سخت شده اونوقت شما ب این راحتی طلاهاتو انداختی رفته

من جای شوهرت بودم حداقل تا یه سال خرجی بت نمیدادم

طلا ک دیگه اصلا لباس گرون یا خرج زیاد هم تا چند وقت طولانی واست نمیکردم قدر داشته هاتو بدونی

خب خدا رو شکر  آخه طلا گرون شد ، یاد شما بودم  اگه حوصله داشتی و وقت داشتی تعریف کن چی ش ...

عزیزم شوهرم رفت دم خونشون ۲یا۳ روز پشت سرهم گفته یا میدید یا آبروتونو میبرم

شوهر اونم ۸ تومنشو داده بود گفته بود بقیه اشو خرج کردم

خب راس گفته بی فکری دیگه طلا چیزی نیست ادم ب کسی قرض بده  اون بدبخت هم کلی زحمت میکشه واقعا پ ...

نده مگه من گدای پول اونم؟؟؟؟

خودم کار میکنم دستم تو جیب خودمه...

اصلا طلا مال خودم بوده به اون ارتباطی نداره

الان ماشینشو توقیف کردن سر اینکه برا یکی ضامن شده برم منم یقه اشو بگیرم که اره چرا صامن شدی؟؟؟

هرکس مواظب دارایی های خودش باشه

چطورى پس گرفتى؟

شوهرم پس گرفت ۸تومنشو