2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6090 بازدید | 239 پست
چرا به دوستت نگفتی تو که شوهرت معتاده و سابقه فروش وسایل داره چرا قرض میگیری . اون چه ادم بیخیالیه ه ...

۲ ماه میپیچوند😔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
۱۲ تومن

واقعا اشتباه کردی به دوستت بگو پولش رو جور کنه بهت بده ..شوهر معتادش یه روزه همه ی پول طلا رو که نخورده ازش به زور بگیر 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا ازش نگذره اگه دروغ بگه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

من يه بار به زنجير گم كردم مامانم ميگفت ميدونم رفتي فروختيش😂😂اخه قبلش هي ميگفتم ميخام بفروشمشون ماشين بخرم حالا فكر ميكرد فروختمش انقدر غر زد تا پيدا شد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
وای ی ی ی ی ی خیلیه که دوستت داره دروغ میگه  برو شکایت کن حتما  با مامور برو در خونه اش ...

همسرم خودش میدونه‌چیکار کنه😔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

استارتر یکم روی نه گفتن کار کن این دوره زمونه نه گفتن بلد نباشی کلاهت پس معرکست  . من صمیمی ترین دوستم که از بچگی خودش و خانوادش رو میشناسم طلا ندادم گفتم شوهرم خوشش نمیاد کلیم اصرار کرد روم نمیشد ولی بهش گفتم نه . اتفاقا از کس دیگه گرفت و تو خیابون دزد کیفش رو زد طلاها تو کیفش بودند

زنگ بزن گریه و زاری بگو شوهرم گفته شکایت میکنه و ازاین حرفا ببین چی میگه

امروز گفتم بهش هیچی نگفت

ببین عزیزم توی تل گرام یا اس ام اس، حرفی از قرض دادن طلا بینتون اگه رد و بدل شده به عنوان مدرک ارائه بده به پلیس 

دقیقا سرقتی هست که دزد رو میشناسی دیگه

خیانت در امانت

ولی هرچه سریعتر برو شکایت

بی اجازه شوهرت دادی به دوستت؟

اره

۱۲تومنه دوستم بود رفت و آمد داشتیم باهم😔

اعتماد کامل ک نداشتی

واقعا همسرتون حق داره ۱۲تومن همین جور الکی رفت

من بودم ی قهر اساسی میکردم باهات

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بیچاره شوهرت الان خیلی ناراحته 😐

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))