2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6090 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای قیمتشم زیاد بوده 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
چقدر طلا بوده؟ چند میلیون ضرر زدی ؟!

۱۲ تومن

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
دوستت رو بترسون بگو به شوهرم گفتم، رفته شکایت . بگو تا با مامور دنبال شوهرت نیافتاده بیار معادل پول ...

گفتم‌میرم شکایت میکنم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

زنگ بزن گریه و زاری بگو شوهرم گفته شکایت میکنه و ازاین حرفا ببین چی میگه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
یعنی شما سرویس طلایی ک دستبندس ۶ تومنه و خودش حداق ۱۶-۱۷ تومن رو دادی ب کسی ک درست نمیشناختی و اعتما ...

۱۲تومنه

دوستم بود رفت و آمد داشتیم باهم😔

حق داره خب.آخه ادم طلا به دوستش قرض میده؟منکه هر کسی میگه میگم شرمنده نمیتونم.خداییش کلی براشون پول دادم چرا بدم یکی دیگه

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد