2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6090 بازدید | 239 پست

قیمت طلات چقدره

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

حق داره خواهشا الان هیزم آتیش رو با هیچ حرفی زیاد نکن بزار آروم بشه بنظرم بهتره حال اون دوستتم بگیری وقتی میدونه شوهرش معتاده به چه حقی طلای مردمو امانت میگیره والا آدم معتاد به فرش زیر پای زن و بچش رحم نمیکنه میخواد به طلای مفتی رحم کنه ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نرفتی در خونه دوستت ؟؟؟ 

رفتم‌امروز گفت همسرم برده فروخته.‌‌..

یه خانمم اومده بود میگفت قبل عید کپسول اکسیژن منو برده میگه شوهرش فروخته

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اخه تو كه ميدونستي شوهر دوستت معتاده چرا طلا دادي بهش دختر خوب 

نمیدونسم بخدا

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

طلا بدل مینداخت چ واجب بود قررض بگیره 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
چقد طلا بود؟

یه سرویس کارتیه

رفتم‌امروز گفت همسرم برده فروخته.‌‌.. یه خانمم اومده بود میگفت قبل عید کپسول اکسیژن منو برده میگه ش ...

پس ی جای کار میلنگه .دستنویسی چیزیم ک ازش نداری

الان بحث قرض دادن هیچی چرا از شوههرت اجازه نگرفتی?

خوب نبودیم باهم

بعدم‌میگفت نه 🙁

قیمت طلات چقدره

۱۲ تومن