2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست

اگه تو هم اون وسط میگفتی پول منم هست نه فقط پول تو اونوقت یه بحث بدتر و جدی تری پیش میومد . میتونی بعدا که آروم بودید و در موردش حرف میزدید بگی خیلی ناراحتی که پول زحمت هر دوتون اینجوری از بین رفته و این جور حرفها

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

شوهرت کاملا حق داشته اگه شوه ه من بود والا خیلی بدتر از اینا رفتار میکرد دیوونه بازی درمیاوربالاخره حق دارند با کلی زحمت خریده و شما سر یه بی فکر از دستش دادی

بزار خودش اروم شه اصلا حرف نزنمثل قبل باش تو کارات تو خونه اما حرفی نزن جوابی ندهدتا به ارامش برسه

من ودقعا جتی نه یه جوراب از کشی قرض میکنم نه راضیم بدم به کسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولي استارتر بنظر مياد خيلي خونسردي فكر كنم از اين خونسردي شما شوهرت حرص ميخوره ..خوشم مياد فكر سفر ب ...

بخدا همسرم‌نبود اصلا پیگیرم‌نمیشدم😅

مادرم اینطوری بزرگم کرده که کلا برا پول و اینا غصه ام‌نمیاد😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اون عوضش خود شتر😩

والا خيلي مقصري تو اين قضيه اول اينكه بايد بهش ميكفتي بعدم اينكه دوماه صبر نميكردي ادم به مادر و خواهرشم يه چيزيو دوماه قرض نميده  زودتر قضيه رو ميكفتي 

ثالثا اينكهدوستت داره دروغ ميكه دزد خودشه نه شوهرش مطمين باش 

شماره شوهرشو بده به شوهرت باهاش صحبت كنه

💜❤️
اگه تو هم اون وسط میگفتی پول منم هست نه فقط پول تو اونوقت یه بحث بدتر و جدی تری پیش میومد . میتونی ب ...

آخه سرویس فقط پول اون بود

من حقوقمو خرج‌نمیکنم اصلا...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

منم هرگز از کسی چیزی نمیگیرم . خصوصا چیزی که ارزشش زیاده . حالا هم آروم باش و سعی کن خونه تون آروم باشه و به کارهات و دخترت برسی و سعی کنی سکوت کنی . ان شاءالله که طلاها رو نفروخته باشه و با یه تهدید و مامور رفتن در خونه اش بیاره پس بده 

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...
بازم مطمئن باش سرزنشش میکنی حالا عیب نداره، تجربه شد برات راستی، میدونستی همسر دوستت اعتیاد داره؟ ...

نه اصلا خبر نداشتم

ناهار دعوتم میکرد شوهرشو میفرساد بیرون😕

بخدا همسرم‌نبود اصلا پیگیرم‌نمیشدم😅 مادرم اینطوری بزرگم کرده که کلا برا پول و اینا غصه ام‌نمیاد😁

خيليييي خصلت بدي يه اونم تو اين دوره زمونه

يكي از ويژگي هاي يك زن عاقل اينه كه يكم شم اقتصادي داشته باشه نه كه هرجي مردپول با پارو بريزه تو زندكي زن با جارو بريزه بيرون اونم كاش خرج خودت و بچت بكني 

نه كه بدي به چهارتا دزدو لاشخور

💜❤️
انشاالله میری   امام رضا خودش کمکت میکنه من مطمعنم طلاها دست خود دوستته

باور میکنی دلم براش میسوزه

میگم اگه شوهرش فروخته از کجا میخاد بیاره بده؟؟؟؟

خيليييي خصلت بدي يه اونم تو اين دوره زمونه يكي از ويژگي هاي يك زن عاقل اينه كه يكم شم اقتصادي داشته ...

من اصلا قناعت کردن بلد نیستم 😔😔😔

باور میکنی دلم براش میسوزه میگم اگه شوهرش فروخته از کجا میخاد بیاره بده؟؟؟؟

دلت واسه هیچکس نسوزه .من اینقدر تاوان دلسوزی دادم .بعدشم این مقدار پول چطور همش خرج شده واینکه باید گریه کنه و عذرخواهی اینکه پس میدم بهت و این حرفا

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
منم هرگز از کسی چیزی نمیگیرم . خصوصا چیزی که ارزشش زیاده . حالا هم آروم باش و سعی کن خونه تون آروم ب ...

همسر منم بدش میاد از قرض کردن و گرفتن...

کاش نفروخته باشه واگرنه از کجا میخاد بیاره بده

باور میکنی دلم براش میسوزه میگم اگه شوهرش فروخته از کجا میخاد بیاره بده؟؟؟؟

چقدر زود باوری بلاخره که باید یه کاری کنی تا بیاره بده نتونست بگو تیکه تیکه بده

من میدونم که میتونم💪💪💪
من اصلا قناعت کردن بلد نیستم 😔😔😔

پس ديكه كلا حق با شوهرته  دهنتو ميبندي هرجي كفت ميكي چشم😂😂😂😂😂😂😂 بذار حرصشو سرت خالي كنه😂😂😂😂😂😂

به خدا هر مردي نميتونه همچين اخلاقي رو تحمل كنه سفت بچسبش😂😂😂😂

💜❤️
دلت واسه هیچکس نسوزه .من اینقدر تاوان دلسوزی دادم .بعدشم این مقدار پول چطور همش خرج شده واینکه باید ...

۱ ماه پیش گریه کرد گفت پس میدم‌ پولشو...

۱ماه خبری نشد