2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست
وای چقدر ناز نازی هستی بخدا شوهرت شوکه شده

من خیلی کینه شتری ام😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
این و خیلی دوست داشتم همسرم‌نمیخرید میگفت خیلی بی کلاسه این‌ مدل کلی اصرار کردم😓

الان بخند بگو بهتر که فروختن چی بود بی کلاس بود  

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین وسط دعوا که آدم قربون صدقه نمیره. شاید اونم از سر کار اومده خسته بوده یا مشکلی براش پیش اومده ا ...

ظهری همه اینارو گفتم‌بهش...

خیلی آدم‌منطقیه...

تو اینجور مواقع محبت روش اثر نداره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
الان بخند بگو بهتر که فروختن چی بود بی کلاس بود    

ظهر داشت دعوا میکرد به زور جلو خنده امو نگه داشته بودم😁😁😁

الانم‌به زور جلو‌گریه امو

من خیلی کینه شتری ام😐

خب سعی کن نباشی منم خیلی کینه ایم به حدی که نمی تونی تصور کنی خودمم عذاب می کشم ولی وقتی مقصر باشم نمیتونم حرفی بزنم یا کینه به دل بگیرم شماهم آروم باش به شوهرت بگو هر جور شده کمکم کن تا شاید تونستی کاری کنی

من میدونم که میتونم💪💪💪
خدا به داد شوهرت برسه والا

اون عوضش خود شتر😩

خب سعی کن نباشی منم خیلی کینه ایم به حدی که نمی تونی تصور کنی خودمم عذاب می کشم ولی وقتی مقصر باشم ن ...

منم دلم برا‌مشهد بر باد رفته‌میسوزه😧

الان اینو میگی عزیزم 

آخه میگم‌ پول خودشه خودش زحمت کشیده😑

ظهر داشت دعوا میکرد به زور جلو خنده امو نگه داشته بودم😁😁😁 الانم‌به زور جلو‌گریه امو

آره بابا حیف اعصابت نیست   الان کارا تقسیم شده تو قرض دادی شوهرتم بره پس بگیره 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖