2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور. همسر منم گاهی میون دعوا خیلی بی انصافی میکنه و چیزای بی ربط و ناحقی میگه. بعدش که اروم شد ...

واقعا لباسم‌نخرم؟؟؟

بعدش با حقوق خودم‌بخرم دعوا میکنه که مگه شوهر نداری و فلان....😔😔😔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
آهان .... فکر کردم اینا رو به شوهرت گفتی و داری نقل قول میکنی!!!!

اصلا حرف نزدم 

گفت خسته شد رفت

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من‌نگفتم‌ناراحت نباشه این حرفاش دلمو سوزونده😭😭😭😭

الان که میگی دوست واشنا زیاد داره خوب دیگه به خودش بسپار وبی خیال شو

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
من‌نگفتم‌ناراحت نباشه این حرفاش دلمو سوزونده😭😭😭😭

عیب نداره اینم تجربه ارزشمندی شد 

غصه نخور .... فکر کن دور از جون ممکن بود هزار مشکل برا سلامتی آدم پیش بیاد که صدتا مثل این طلا رو حاضر باشی بدی ولی مشکلت نباشه

خدا رو شکر سالمید . اونم برمیگرده

ولی تاپیکت رو نگه دار برامون بگو چی شد. انشاله بیای خبر بدی برگشته طلات

عزیزم ناراحت نباش ببین منم هیچی طلا ندارم    به جان خودم 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
عزیزم آدم‌تو عصبانیت حرف دلشو میزنه...

عزیزدلم،تودعواحلواخیرات نمیکنن که،عصبانی بوده یه چیزی گفته،وبه نظرم واقعاحق داشته عصبانی بشه،۱۲میلیون واقعاپول کمی نیس،یه لحظه فکرکن که برای هرهزارتومنش چقدزحمت کشیده،چقدجنگ اعصاب داشته،بنظرم اونوقت که طلاهارومیدادی بایدازهمسرت اجازه میگرفتی،تواین دوره اصلانمیشه به کسی اعتمادکرد،بایدحتمایه مدرکی ازش مبگرفتی

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢

استارتر اميدوارم مشكلت حل بشه ولي به عنوان يك ادم بي طرف كه دارم از بيرون بدون جانب داري به قضيه نگاه ميكنم اين حرفات كه ميكي فهميدم ارزش نداشتم براش ديكه ازش پول نميكيرم  و ال وبل خيليييييي لوس و خنكه  اصلا در مقامي نيستي كه بخواي اين حرفة بگي ، اكه شوهرت ماشينشو قرض ميداد به رفيقش و اونم دزد از اب در ميومد قطعا كلي سر كوفت ميزدي بهش  

كارت صدرصد اشتباه بوده  حالا شوهرتم ممكنه بخاطر پول انقد عصبي نشده باشه عصبانيتش قطعا بخاطر بي فكري تو بوده پس لوس بازي در نيار

💜❤️

یبار دوست من ازم طلا واسه عروسی خواست ندادم بعدش ۳۰۰ خواست دادم بعد ۶ سال هنو پس نداده منم کلا بیخیاله پول و دوستی با اون شدم ولی خدارو شکر کردم طلا ندادم بهش

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
دلم خیلی شکست مگه‌من میخاستم‌اینطور بشه کوچیکترین چیزارو کوبید تو‌سرم

عصبانی بوده دیگه تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن

مقصرم شما بودی آخه بحث ۱۲تومن پوله مخصوصا که بی اجازه دادی

من میدونم که میتونم💪💪💪
عزیزم ناراحت نباش ببین منم هیچی طلا ندارم     به جان خودم

این و خیلی دوست داشتم

همسرم‌نمیخرید میگفت خیلی بی کلاسه این‌ مدل کلی اصرار کردم😓

ببین وسط دعوا که آدم قربون صدقه نمیره. شاید اونم از سر کار اومده خسته بوده یا مشکلی براش پیش اومده اونوقت مشکل توهم بهش دامن زده و بیشتر ناراحت شده اینجوری رفتار کرده . تو آروم باش به جاش ازش معذرت خواهی کن بگو سهل انگاری کردی . دیگه بدون مشورتت کاری نمیکنم بزار حتی اگه طلاها برگردونده نشد یا پولش رو نتونستید بگیرید . دیگه لااقل ناراحتی بینتون نمونه. 

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...