2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 239 پست
میگن و اینا رو ول کن من از یه وکیل خبره دارم برات نقل قول میکنم توی دادگاه های ایران قاضی خیلی نظر ...

همسرم‌کلی آشنا داره تو دادگاه و اینا...

میدونم‌میتونه بگیره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عیب نداره فهمیدم‌قد ۱۲ تومن ارزش ندارم

آره دقیقا منظورم همین بود  

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصه دردی  دوا نمیکنه .اینطوری فشارروحی بهت میاد کاریه که شده ولی کاش تواین مواقع همسرتون   ...

دلم خیلی شکست

مگه‌من میخاستم‌اینطور بشه

کوچیکترین چیزارو کوبید تو‌سرم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

این حرفارو نزن ک ارزش ندارمو اینا.بالاخره زندگی مشترک و اعتمادو این چیزاست .الان شوهرت دلخوره ک چرا بهش نگفتی واینکارو کردی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
آره دقیقا منظورم همین بود    

خدایی اونایی که میگن حق با همسرمه 

به خودشون زور نمیاد این حرفا؟؟؟

این حرفارو نزن ک ارزش ندارمو اینا.بالاخره زندگی مشترک و اعتمادو این چیزاست .الان شوهرت دلخوره ک چرا ...

عزیزم آدم‌تو عصبانیت حرف دلشو میزنه...

خدایی اونایی که میگن حق با همسرمه  به خودشون زور نمیاد این حرفا؟؟؟

بابا مردا همشون همینن والا اگه بزرگواری ما خانوما نبود دنیا جهنم بود    اعصاب نازنینت بیخود بهم نریز عزیزم 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
ولی دیگه دلم شکست هزار تومنم ازش نمیگیرم  پول اینم جور میکنم بهش میدم طلاهای دم دستمم در آورد ...

عزیزم واکنش شما یک کم بچه گانه اس

با قهر و لجبازی داری سعی میکنی مظلوم نمایی کنی و خودت طلبکار بشی !

به جای این کار به شوهرت بگو راست میگی و هرچی بگی حق داری . اشتباه کردم و پشیمونم اما کاریه که شده بیا فکرهامون رو روی هم بریزیم و هرچه زودتر یه شکایتی کاری کنیم که طلا برگرده

عیب نداره فهمیدم‌قد ۱۲ تومن ارزش ندارم

ربطی نداره به ارزشت ...سهل انگاری کردی وحالا یه چیزم طلبکاری که شوهرم ناراحته .حق داره 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
۱۲تومنه دوستم بود رفت و آمد داشتیم باهم😔

اعتماد کامل ک نداشتی

واقعا همسرتون حق داره ۱۲تومن همین جور الکی رفت

من بودم ی قهر اساسی میکردم باهات

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

اصلا طلا خر است    قرض خر است

غصه نخور. همسر منم گاهی میون دعوا خیلی بی انصافی میکنه و چیزای بی ربط و ناحقی میگه. بعدش که اروم شد میگه وسط دعوا بود دیگه از دهنم در اومد..

منم چند ساله دیگه عادت کردم. بدی رو به خوبی ببخشم... 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
عزیزم واکنش شما یک کم بچه گانه اس با قهر و لجبازی داری سعی میکنی مظلوم نمایی کنی و خودت طلبکار بشی ...

اصلا تو روش هیچی نگفتم

حتی گریه ام‌نکردم

دارم درد و دل میکنم اینجا😭

شمارشو گرفت خودش میدونه چیکار کنه...

یا چک میگیره میده دست شرخر یا هرروز یکیو میفرسته جلو درشون

کلا خیلی شر😐

ربطی نداره به ارزشت ...سهل انگاری کردی وحالا یه چیزم طلبکاری که شوهرم ناراحته .حق داره 

من‌نگفتم‌ناراحت نباشه

این حرفاش دلمو سوزونده😭😭😭😭