2777
2789
عنوان

چاقیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم از وزن ۳۸ با قد ۱۶۰. رسیدم به ۵۲  اتفاقا عکس اندامم هم الان داخل تاپیکم گذاشتم. 

اگه میتونی یه دکتر تغذیه خوب برو که بهت برنامه غذایی بده. نرفتی. هم برنامه مانکن رو نصب کن و روزانه تا حدی که میتونی بیشتر از کالری پایه بدنت بخور... بهترین راه کالری شماریه بنظر من.  من خودم روزی نزدیک ۳۰۰۰ کالری مصرف میکردم اپن موقع و تا حد بالا آوردن غذا میخوردم. ولی خب نتیجه گرفتم در نهایت

پودر هم دکتر به من پودر کالری میل و قرص شیکوریدین و امگا3 داد اما در مورد عوارض و ایناش اطلاعی ندارم و شاید واسه شما خوب نباشه,🥰

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

ممنون اشتهام کمه فوقش 2000میتونم بخورم

منن اشتهام خیلی کم بود. ولی به زور میخوردم. بعضی شبا ببخشید ولی بالا میاوردم دیگه..🫠 معجون شیر و موز و خرما و عسل و بستنی...ریختن پنیر پیتزا روی غذاهایی مثل ماکارونی و چیپس با پنیر و ....و در کل هر نوع معجون و اسموتی و شیک که خوردنشون راحته و کالری زیادی دارن

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

من قدم ۱۶۸وزنم ۵۷از دیروز باشگاه شروع کردمقبل باشگاه معجونبعد باشگاه سیب زمینی آبپز با سس فرااااااوا ...

سیب زمینی آبپز چجوری میخوری؟من از مزش خوشم نمیاد بگو با چی درست میکنی که خوب شه

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨ ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/۱۲/۲۰❤️🩹