2777
2789
عنوان

حرکت نی نی

4094 بازدید | 53 پست

سلام خانوما 

خانوما یه سوال داشتم.تو هفته 26 حرکت نی نی باید کجای شکم احساس شه.پایین ناف یا بالای ناف؟من بچه م بیشتر پایین لگد میزنه.میترسم بچه م پایین باشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

وووییی عزیزممممم

جیگرشووووووو

چه خوبههههه

کاش منم زودی به این.مرحله برسم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره. بچت. بریچ یا سفالیک شایدم عرضی

بعضی شبا به پهلوم هم ضربه میزنه ولی بازم پایین.خیلی کم پیش میاد به نافم ضربه بزنه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
   وووییی عزیزممممم جیگرشووووووو چه خوبههههه کاش منم زودی به این.مرحله برسم

عزیزم انشالله بارداری خوب و بی دردسری پیش روت باشه😍😍😍😍

من سر همین مسئله فردا دارم میرم دکتر ، کلی گریه کردم امروز ، تنها کسی که تونست اشکمو دربیاره این بچست 😭 

تورو خدا دعا کنید به خیر بگذره چیز بد نباشه

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

فکر کنم من و‌شما به هم نزدیکیم از نظر تاریخ زایمان، من که همه جا ضربه هاشو حس میکنم. دکترم گفت الان میچرخه و وضعیتش مهم نیست، ماه آخر مهمه که تو‌ چه حالتی باشه... من صبح وقتی به پهلو میخابم محکم ضربه میزنه

من هفته ی ۲۲ هستم اصلا زیاد حس نمیکنم حرکتشو  فقط حس میکنم که یه جای شکمم سفت میشه   &nbs ...

نترس عزیزم یواش یواش حرکاتشو بیشتر حس میکنی.خصوصا اگه بارداری اولته

من سر همین مسئله فردا دارم میرم دکتر ، کلی گریه کردم امروز ، تنها کسی که تونست اشکمو دربیاره این بچس ...

چرا گریه عزیزم؟