2777
2789
عنوان

حرکت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 53 پست

[QUOTE=49074986]بعضی شبا به پهلوم هم ضربه میزنه ولی بازم پایین.خیلی کم پیش میاد به نافم ضربمنـ

نی نی من تا اخرش به پهلوم میزد

اون اخرا بالای پهلوم میزد

دلم برا اون موقع ها تنگ شد😊😍

دوماهه زایمان کردم روزی خودت بشه

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همه جای شکمم حس میکنم حرکتشو .فقط از ازمایش دیابت بارداری میترسم پسفردا باید برم دعا کنین دیابت ...

من آز دیابت هفته پیش دادم.نگران نباش هیچی نداره.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
[QUOTE=49074986]بعضی شبا به پهلوم هم ضربه میزنه ولی بازم پایین.خیلی کم پیش میاد به نافم ضربمنـ نی ن ...

انشالله گلم.خدا از دهنت بشنوه.کی این 10-12 هفته بگذره تموم شه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
عزیززم منم شبا که میخوابم محکم میزنه منو😍😍😍

ولی خیلی حس خوبیه!!! کلی ذوق میکنم... بعضی وقتا که گرسنه هستم بازم میزنه و بعد غذا آروم میشه، نمیدونم واقعا اونم گرسنه میشه؟! شاید قند خونش افت میکنه 😂😂😂

تو ک هنوز ماهای آخر نیستی عزیزم.😯😯😯😯 منم ضرباتشو تو واژنم حس میکنم ولی دو هفته پیش که رفتم پیش ...

همون دیگه ، بخاطر همین گفت نباید پایین بزنه فردا بیا، حالا ساعت نمیگذره فردا بشه این دلشوره تموم بشه

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
ولی خیلی حس خوبیه!!! کلی ذوق میکنم... بعضی وقتا که گرسنه هستم بازم میزنه و بعد غذا آروم میشه، نمیدون ...

برعکس من وقتی غذا میخورم بابت تشکر از غذای خوبی ک بهش دادم منو میزنه😍😍😍

همون دیگه ، بخاطر همین گفت نباید پایین بزنه فردا بیا، حالا ساعت نمیگذره فردا بشه این دلشوره تموم بشه

اصلا نگران نباش.من سه هفته پیش بهم گفتن دهانه رحمت باز شده.تازه من سه ماهگی سرکلاژم شدم.خدا میدونه چی سرم اومد.ولی با استراحت و توکل بخدا و کنترل استرس تا الان تونستم وضعیتمو کنترل کنم.اصلا بد به دلت راه نده

اصلا نگران نباش.من سه هفته پیش بهم گفتن دهانه رحمت باز شده.تازه من سه ماهگی سرکلاژم شدم.خدا میدونه چ ...

مرسی عزیزم ، انشاالله که همگی به سلامت فارغ بشیم 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
مرسی عزیزم ، انشاالله که همگی به سلامت فارغ بشیم 

انشالله😍😍😍شما هم فردا میری و دکتر بهت میگه همه چی نرماله

انشالله😍😍😍شما هم فردا میری و دکتر بهت میگه همه چی نرماله

عزیزم من وسط سیکل اقدام داشتم الان ۱۲روزاز موعدم گذشته و انشالله برای اولین سونو سه شنبه میرم .دعا کن نی نی خودشو نشون بده خیلی دوستدارم ببینمش  

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
برای طبیعی سفالیک اگه تا دقیقه اخر بریچ باشه  یادعرضی سزارین میشن

مطمئنی ؟ 

آخه تو زایمان اول  و دومم میگفتن سر باید پایین باشه بهتره و سرشون پایین بود تقریبن از 8 ماهگی به بعد

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷