2777
2789
عنوان

حرکت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 53 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر کنم من و‌شما به هم نزدیکیم از نظر تاریخ زایمان، من که همه جا ضربه هاشو حس میکنم. دکترم گفت الان ...

عزیززم منم شبا که میخوابم محکم میزنه منو😍😍😍

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بستگی داره. بچت. بریچ یا سفالیک شایدم عرضی

از کجا بدونیم بریچ هس یا سفالیک ؟؟؟ بچه من سرش پایینه میشه چی ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچم بریچ هست .امروز سونوبودم. چون هم داغه وسط قفسه سینم هم قلمبگی سرش احساس میکنم غذا میخورم فشار می ...

من آخرین سونو 18 هفتگی دادم که بچه م سفالیک بود اون موقع ولی قاعدتا تا موقع زایمان خیلی میچرخه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
چرا گریه عزیزم؟

زنگ زدم ساعت ۵ دکترم گفت ماههای اخر باید پایین باشه حرکات ( واسه من یکم بالای واژنه )  فردا حتما بیا ، دیگه گوشی رو قطع کردم فقط گریه کردم 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

منم همه جای شکمم حس میکنم حرکتشو .فقط از ازمایش دیابت بارداری میترسم پسفردا باید برم دعا کنین دیابت نباشه

لاتَحزَن اِنِّ الاللهَ مَعَنا؛ اندوه مخور كه حتما خدا با ماست
از کجا بدونیم بریچ هس یا سفالیک ؟؟؟ بچه من سرش پایینه میشه چی ؟

میشه سفالیک عزیزم

زنگ زدم ساعت ۵ دکترم گفت ماههای اخر باید پایین باشه حرکات ( واسه من یکم بالای واژنه )  فرد ...

تو ک هنوز ماهای آخر نیستی عزیزم.😯😯😯😯

منم ضرباتشو تو واژنم حس میکنم ولی دو هفته پیش که رفتم پیش دکترم گفت همه چیز نرماله نگران نباش

سر پایین. یعنی سفالیک پا پایین. یعنی بریچ سر در پهلو یعنی عرضی

ممنون عزیزم 

کدومش بهتره ؟ 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷