2777
2789

سره هیچ و پوچ و سوتفاهمای کوچیک که باباش براش ایجاد میکنه با بابام دشمن شده کاملا مستقیم میگه از بابات متنفرم تو این دوماه روز خوش برام نذاشته هرروز جنگو دعوا…۲/۵۰۰ تومن بدهی بابامو ک خودش گفت نمیخوام و هرروز میکوبه توسرم…دیشب گفتم چرا مشکلاتت با بقیه رو به من ربط میدی اگه از کسی دلخوری با خودش حل کن گف همینه ک هست اگه میخوای زندگی کنی باید حرف حرف من باشه؛منبعد من خونه ی بابات نمیام توام حق نداری با ماشین من جایی ببریشون(گفتم چطور تو هر روز خواهرمادرتو میبری گف من هرچی دارم از بابام دارم با اینکه ما پدرمون دراومد تا همین ماشینو بخره حالا باباش شده فرشته)

یه مدت به درس خوندنم گیر میداد الانم گف نمیزارم بری سرکار،و یه عالمه برام شرط و شروط گذاشت

انگار داره باهام لج میکنه

چیکار کنم باهاش؟

یجوری شده ک دارم به رو اوردن به دعانویس فکر میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت به بابات بگو پولو پس بده الکی بگو ی مشکلی دارم نیاز به پول دارم واقعیت رو نگو

۲ میلیون و پونصد ؟ راحت میتونه پس بده 

یا خودت ی جوری این پولو جمع کن بگو بابات داده 

بعد بگو دیگه دوست ندارم اسم خانواده منو ببری حتی چه برسه ببینیشون 

بگو با ماشین اشغالیت جایی نمیرم اسنپ میگیرم هر بلایی هم سرم اومد میگم شوهرم بی غیرت و خسیس بود 

چی کار به بابات داره

بابام دلش براش میسوزه یکی دوبار ماشینو عوض کردنی گف حواست باشه ازت ارزون نخرن گرون نفروشن بهت این بهش برخورده میگه چرا پیگیر کارای منه بهش چ ربطی داره من چیکار میکنم

دائما میگه چیکار کرده مگ برا من؟

خودش میبینه بابام چقد گرفتاری داره انتظار داره بیاره دو دستی زندگیشم تقدیم این کنه

چند سال ازدواج کردید ؟؟ داماد به پدر زن پول قرض بده میشه داستان

۳ سال

اصلا قرض نبود یه پولی بود ک بابام گفت من میدم ولی شوهرم رفت خودش پرداخت کرد حالا هی میگه پس بابات چرا نمیده؟

با اینکه هزار بار گفت شماره کارت بفرست شوهرم نفرستاد اونم نمیدونم یادش رف یا بیخیال شد 

عزیزم ب بابات بگو بدهیشو حتما برگردونه

چجوری بگم واقعا روم نمیشه

چندبار به شوهرم حتی به من گف شماره کارت بفرستید ما گفتیم نه نمیخواد اینا 

اونم نمیدونم یادش رفت یا بیخیال شد

وگرنه بابام اصلااا ادمی نیس ک بزاره مدیون کسی بمونه

عزیزم به پدرت بگو بدهی رو پرداخت کنه یه جورایی به مادرت برسون که دیگه از همسرت قرض نگیرن چون جنبه ند ...

اصلا خودشون هزار باااار گفتن ک شماره کارت بدین

شوهرم هی ناز کرد گف نه لازم نیس فلان

الان هرچی میشه میگه

فک کن هربار میگم پول ندارم یا خونه وسایل میخواد میگه ۲/۵۰۰ و بگیر بخر

عقده ای

خودت به بابات بگو پولو پس بده الکی بگو ی مشکلی دارم نیاز به پول دارم واقعیت رو نگو ۲ میلیون و پونصد ...

همین حرفارو دقیقا بهش زدم اقا قهر کرد یه هفته باهام حرف نزد دیشب ک رفتم پیش قدم شدم میگه مگه برا من چیکار کردین ک منت میزاری؟من همه چیمو از بابام دارم

میدونی چیکار کردیم؟من طلاهامو فر‌وختم بابامم ضامنش شد وام برداره ماشین بخره…حالا میگه مگه چیکار کردین؟

نمک ب حروم