2777
2789
عنوان

شوهرم درست میشه یا به جدایی فکر کنم🙂❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 148 پست

استارتر مسائل زن و شوهری رو اینجا مطرح نکن،اصلا فکر این نباش کسی بتونه کمکت کنه،چون کسی که قراره یه راهنمایی بهت بکنه باید حرف هر دوتونو بشنوه و جزئیات رو بدونه،اینطوری تو ناراحتی ممکنه تو این فاصله همش بد و بیراه بگی طبیعیه دید بقیه هم منفی بشه

چجوری بگم واقعا روم نمیشهچندبار به شوهرم حتی به من گف شماره کارت بفرستید ما گفتیم نه نمیخواد اینا او ...

تو که شوهرتو میشناسی خودت شماره کارت میدادی، الانم شماره کارت بفرست بگو شماره کارت میخواستین برا پوله اینه شماره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا یه بار جلوش واینمیسی؟میگی نمیخام خانوادمو ناراحت کنم پس خودت چی؟خودت مهم نیستی؟مهم نیست که ...

اگه چند روز نباشی و تنها بمونه سرعقل میاد باور کن

میفهمه پدر و مادر براش زن و زندگی نمیشن

میفهمه که چه فرشته ای رو داره از دست میده

میاد التماست

کاربری دوممه😊
براش مهم نیس بعضی وقتا حس میکنم هیچییی جز پول براش مهم نیس؛این همه مدتم ک دعوا راه مینداخت هی میگف ب ...

خب پس اگه میتونی وتوتنشو داری مرگ یبارشیون یبار مهرتو بزار اجرا اگه بچه نداری

به جهنم که ناراحته محلش نزار یه مدت چه پر توقع شدن بعضی دامادا

بخدا همش میاد میگه فلانی پدر زنش باغ داده فلانی پدرزنش خونه داده ماشین داده

خودش میبینه بابای من نداره..بخدا اگه داشت میداد(هرچند نمیذاشتم به همچین ادمی چیزی بده)

ولی هرکاری از دستش برمیاد انجام میده هرچی برای خودشون میخره واسه مام میخره بی مناسبت و بی دلیل همش برامون کادو میخرن دیشب میگه لطفا از اونجا دیگه هیچی نیار واسه من یه دبه زیتون و ترشی و گوشت و گردو و این چیزا پول نمیشه

گفتم ببخشید میدونستم هرکسی یه بهایی داره بهای تو محبت نیس پوله که شرمنده ما نداریم بخریمت

اصلا خودشون هزار باااار گفتن ک شماره کارت بدینشوهرم هی ناز کرد گف نه لازم نیس فلانالان هرچی میشه میگ ...

از پدرت بگیر بنداز جلوش تا دهنش بسته شه وقتی میگه نمیام خونه بابات بگو بهتر نون خور اضافه با خودم ببرم من چندساله خودم تنها میرم خونه پدرم ک شهره دیگه هستن اصن نمیبرمش خودشم روش نمیشه دیگه ک بگه بیام اتفاقا اینطوری راحتترم

اگه چند روز نباشی و تنها بمونه سرعقل میاد باور کنمیفهمه پدر و مادر براش زن و زندگی نمیشنمیفهمه که چه ...

در ضمن هیچ رابطه ای رو نمیشه یک طرفه درست کرد

نمیشه که تو فقط تلاش کنی برای بهتر شدن اوضاع

چون جواب نمیده

دوطرف باید بخان و تلاش کنن تا مشکلاتشون حل بشه

کاربری دوممه😊
بدهی رو حتمااا برگردونه پدرت این ولکن نیست هزار سال دیگ هم میگ

بخدا نمیدونم چجوری بهشون بگم خودم خجالت میکشم بابت ۲/۵۰۰ تومن نمیدونم این عقده ای چرا خجالت سرش نمیشه بخدا اگه من اگه جاش بودم از خجالت اب میشدم میگفتم حالا پدرزنم میگه گدای دوتومنه

بخدا همش میاد میگه فلانی پدر زنش باغ داده فلانی پدرزنش خونه داده ماشین دادهخودش میبینه بابای من ندار ...

ببخشیدا ولی بیخود ک از خونه بابات چیزی میاری اصلا اینجثری نباش ک پر رو بشه

من ی خاله دارم علنی میگه وظیفشونه دامادام برام همه چی بیارن همه هم احترامشو دارن اما مامان من سادس میگه نمیخام دادماداشم پر روتر میشن

ب بابات بکو پولشو بده توهم دیگه هیچی نیار متوجه میشه

بخدا نمیدونم چجوری بهشون بگم خودم خجالت میکشم بابت ۲/۵۰۰ تومن نمیدونم این عقده ای چرا خجالت سرش نمیش ...

ملومه ک خجالت نمیکشه ولش کن دامادا کلا اینطورین نمیگن چقد همون پدرزن هوای زن و بچمونو داره هاا 

بگو عزیزم اشکال نداره بهتره تا حرف بشنوی

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم چرا یه بار جلوش واینمیسی؟میگی نمیخام خانوادمو ناراحت کنم پس خودت چی؟خودت مهم نیستی؟مهم نیست که ...

دوسال پیش رفتم

۵ ماه رفتم خونه ی بابام و قصدمم طلاق بود

تو همون مدتم اصلااا به این فکر نمیکرد ک زندگیش داره خراب میشه فقط داشت میدویید که چجوری مهریه نده؛یا جهزیه رو قایم کرده بود تو انبار؛دنبال گرفتن طلاهام بود

پیش همه آبرومونو برد با اینکاراش

اخرش فامیلاش اومدن وساطت کردن گفتن تو بزرگی کن ببخشش ادم میشه تا برگشتم

همونم فقط به خاطر خونوادم…پشتم بودن و حمایت میکردن اما میدیدم چجوری دارن پیر میشن هر روز یه حرف جدید میشنیدن طاقت اون وضعو نداشتم

ن عزیزم ب جدایی فکر کن راحت شو

دارم به این فکر میکنم ک اول شاغل شم از لحاظ مالی ک دغدغه نداشته باشم بهتر میتونم بهش فکر کنم و تصمیم بگیرم

وگرنه الان با کلی خلع رو به رو میشم ک همشم پول میخواد 

دوسال پیش رفتم۵ ماه رفتم خونه ی بابام و قصدمم طلاق بودتو همون مدتم اصلااا به این فکر نمیکرد ک زندگیش ...

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم این عتیقه رو از کجا پیدا کردی

کاش شرط میزاشتی که پیش خانوادش زندگی نکنین

کاربری دوممه😊