2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا باید یه عده رو خر فرض کنه و سرکار بزارههه

اون خطه زیر بغلشه 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بمیرم🥲

پزشک قانونی نرید خودم میکشمتووون🥲🥺(شوخی بودا به دل نگیر)

اسی و کاربر جیران،توروخدا برید پزشک قانونی دیگه از این غلطا نکنن🥲

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

گذاشتی؟

آره 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

نه ندارم هیچکس ندارم دارم ولی 😔

خواستی تاپیک آخریموبخون

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بابای منم یکبار دست روم بلند کرد 

اونم وقتی پسرعموم اومد خواستگاریم، بابام خیلی دوسش داشت میگفت چی کم داره که تو قبول نمیکنی مهندس نیست ،خوشتیپ نیست ،قشنگ نیست ،کار خوب نداره ،منم پامو تو ی کفش کردم گفتم نه نمیخوام، خودم میدونستم چه کوفتیه عوضی ،مامانشم ازون سلیطه ها بود 

،خلاصه رد کرد به ی ضرب و زوری گوشیمو گرفت ،زدم ،محدود کرد 

خلاصه گذشت و سال بعد شوهرم اومد خواستگاری 

بابام خودش اعتراف کرد خداروشکر زن این شدی 

چون قشنگ چشم و گوشش باز شد ی دختر فامیل نزدیکمون زن اون یکی پسر عموم شد زندگیش رو داغون کردن خانوادش خودشونم بچه ننه