ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا بخدا من هیچ کس نداشتم باهاش درد دل کنم از وقتیم اینجا خواستم بگم یزره دردم اروم شه خودمو نکشم ا ...
ولی اینجا یشتردردت وزیادترمیکنند
انشالله که دستش بشکنه هرکی دست روی زن بلند میکنه
من خودم بابام تاحالابهم ازگل نازکترنگفته ولی الان از شوهرم کتک اینجوری میخورم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
وایی یا خداچ وضع شه دختر تو صاحب نداری ؟بعد میگن چرا هی میگین طلاق بگیرین
باباش زده گلم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
از بابام طلاق بگیرم این کار رو مامانم باید میکرد وقتی می دید همش دختر دار میشه این مرد از روز اول دخ ...
منم بزارم از شوهرم کتک خوردم