2777
2789

یه مدته زانوم درد میکنه استخونام درد میکنه میگن پای مرغ خوبه ولی بلد نیستم چجوری باید درستش کنم؟؟میشه راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطور بودم

سویق سنجد خوردم شبا بعد شام باشیروعسل خوب میشدم

بعد برمیگشت فهمیدم از تیرویید بوده

یه ازمایش برو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بله عزیزم خیلی مفیده

پای مرغ میگیری ناخون هاشو تمیز میکنی بعد ک میزاری بپزه نمک و پیاز بزن اگ بوی زهم میداد هویج هم بریز تو زودپز سریعتر آماده میش اما رو گاز چند ساعت باید بزاری

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

میتونی تو سوپ بریزی اما پختش زمان بره یعنی سه ساعت طول میکشه خوب وعالی بپزه،اون جوری جدا وتنها هم میتونی،پارو با آب وادویه وپیاز بذار بپزه ابپش تقریبا بذا ر خیلی خیلی کم بشه آخرسر پیاز داغ جدا درست کن بریز روش بخور خیلی خوشمزه

بعد موقعی اثر بیشتری داره بزاری یخچال آبش ببنده مثل ژله بشه صبح بخوری

اوف ما میگیم تیلته

عاشقشم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یبار ابتکار خرج کردم با وای مرغ کته پختم تصور کن برنجی بالاش انگشتان ظریف مرغ چیده بودم   نمیدونم چرا شوهرم حرفی بارم نکرد 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

برادرم میخورد بزار بپزه. با ادویه پیازو سیر. ابش قشنگ کم بشه. هر روز بخور.  تو غذاهاتم استفاده کن تو سوپ ابگوشت خورشت. موقع سرو درش بیار از غذا چون یکم ظاهرش خوب نیست.    نخود ابم درست کنی عالیه برا درد مفاصل

میتونی تو سوپ بریزی اما پختش زمان بره یعنی سه ساعت طول میکشه خوب وعالی بپزه،اون جوری جدا وتنها هم می ...

خود پاها رو میشه نخورم ؟؟اصلا نمیتونم من کلا مرغ دوست ندارم چه برسه به پاش میشه فقط ابشو بخورم؟

برادرم میخورد بزار بپزه. با ادویه پیازو سیر. ابش قشنگ کم بشه. هر روز بخور. تو غذاهاتم استفاده کن تو ...

عزیزم برادرت راضی بود؟؟تاثیر داشت براش؟هر جوری فکر میکنم نمیتونم بخورم من حتی خود مرغم دوست ندارم چه برسه به پاش🥺