2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست
الان مگه نشون میده؟ اخه علایم هیچی ندارم! 

من خواهرم همون روز موعد پری بیبی مثبت نشون داد

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
من خواهرم همون روز موعد پری بیبی مثبت نشون داد

خوش ب حالش😍

من ک علایم ندارم اگه تا دو روز دیگه عقب انداختم میزنم 

خسته شدم از طعنه های مادرشوهرم همش زنگ میزنه ب شوهرم بچه بیارین بچه بیارین

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فولیکول غالب داشتی؟؟ایشالا که همه منتظرا نتیجه بگیرن😍😢

فولیکول غالب چی من نمیدونم بهم گفت اندازه فولیکول هات 16 در 19 بعد فکر کنم کم بود اندازه اش بهم آمپول زد

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
فولیکول غالب چی من نمیدونم بهم گفت اندازه فولیکول هات 16 در 19 بعد فکر کنم کم بود اندازه اش بهم آمپو ...

همین دوتا فولیکولت غالبن ؛فولیکول غالب یعنی فولی بالای ۱۵ میلی متر.تو دوتا داشتی عزیزم اون آمپول هم واسه آزاد سازی تخمک برات نوشته ایشالا نتیجه بگیری

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
خوش ب حالش😍 من ک علایم ندارم اگه تا دو روز دیگه عقب انداختم میزنم  خسته شدم از طعنه های مادر ...

عزیزم اونم هیچ علائمی نداشت فقط همینجوری بیبی زد ...که دید مثبته.انشاالله خدا دامنتو سبز کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

همین دوتا فولیکولت غالبن ؛فولیکول غالب یعنی فولی بالای ۱۵ میلی متر.تو دوتا داشتی عزیزم اون آمپول هم ...

یعنی حتما آزاد میشه هر کی فولیکول غالب داشته باشه بهم یه قرص دیگه هم داد گفت از دفعه بعد پریودی از روز سوم بخور

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
یعنی حتما آزاد میشه هر کی فولیکول غالب داشته باشه بهم یه قرص دیگه هم داد گفت از دفعه بعد پریودی از ر ...

انشاالله که آزاد میشه😍 اسم قرصت چیه؟

انشاالله که آزاد میشه😍 اسم قرصت چیه؟

نمیدونم الان همراهم نیست فکر کنم فاموریت یه همچین چیزی 

نمیدونم الان همراهم نیست فکر کنم فاموریت یه همچین چیزی 

تا حالا نخورم این قرصو...راستی مشکلت چی بود برات لتروزول نوشته؟؟بجز اون قرص دیگه ای نخوردی

تا حالا نخورم این قرصو...راستی مشکلت چی بود برات لتروزول نوشته؟؟بجز اون قرص دیگه ای نخوردی

نه فمارا بود الان تو اینترنت سرچ کردم گفتم که اول لیتروزول خوردم بعد رفتم دکتر آمپول بعد هم این قرصه رو داده اگه پری شدم باید اون رو بخورم

وای به منم این ماه داده . پری که اومد باید بخورم  چندوقته منتظری عزیزم؟

منکه خیلی وقته 😅.سه دوره کلومیفن هم خوردم جواب نداد این بار برام لتروزول نوشته الان دقیق نمیدونم روزی دوتا یا سه تا بخورم هنوز پری نشدم 

نه فمارا بود الان تو اینترنت سرچ کردم گفتم که اول لیتروزول خوردم بعد رفتم دکتر آمپول بعد هم این قرصه ...

منظورم اینه که بجز لتروزول قرص دیگه ای نخوردی؟

منظورم اینه که بجز لتروزول قرص دیگه ای نخوردی؟

نه عزیزم نخوردم