2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست
به من روزی ۲ تا باهام گفت بخور

پس اگه دوتا گفته بود منم باهم میخورم

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
منکه خیلی وقته 😅.سه دوره کلومیفن هم خوردم جواب نداد این بار برام لتروزول نوشته الان دقیق نمیدونم رو ...

خیلیا با لتروزول جواب گرفتن ان شاالله ماهم از اون دسته باشیم . به من گفت شبی دوتا

یـــه روزی تمـام رویاهـات به حقیــقت میـپیونده صـــبر داشته بـاش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه دوتا گفته بود منم باهم میخورم

تو میخوای خودسر بخوری خیلی خطرناکه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
خیلیا با لتروزول جواب گرفتن ان شاالله ماهم از اون دسته باشیم . به من گفت شبی دوتا

انشاالله .واقعا دیگه از انتظار و دوا و دکتر خسته شدم 

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
تو میخوای خودسر بخوری خیلی خطرناکه 

نه دکتر برام تجویز کرده منتها هنوز نمیدونم روزی دوتا یا سه تا.منتظرم پری شم برم داروهامو بگیرم

اگه کسی این ماه جواب گرفت بیاد اینجا بگه ما هم خوشحال بشیم

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
شما می دونی خودسره؟ چقدر منو میشناسی ؟ ی جور گفتی فکر کردم تو خونمونی؟

عزیزم با من بود گلم😙

نه دکتر برام تجویز کرده منتها هنوز نمیدونم روزی دوتا یا سه تا.منتظرم پری شم برم داروهامو بگیرم

همون با هم بخور من فیلکول هام که خیلی ضعیف بود خوب شد اون بار اول صفر بود الان خوب شد یه کوچولو تو هم با هم بخور

اگه کسی این ماه جواب گرفت بیاد اینجا بگه ما هم خوشحال بشیم

بللله حتما دوستان تورو خدا بیاین بگین که بقیه هم روحیه بگیرن 😍😍😍😍

شما می دونی خودسره؟ چقدر منو میشناسی ؟ ی جور گفتی فکر کردم تو خونمونی؟

نه جیگرم با خود استاتر بودم عزیزم سوال اون بود منم حواسم به کامنت بقیه نبود که بخوام جواب بدم