mheidary مدیر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 عنوان لتروزول | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست سلام کسی میدونه روزی سه عدد لتروزول رو باید چجوری بخورم؟؟یعنی صبح ظهر شب؟یا اینکه میشه هرسه رو با هم خورد😕 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد. 1396/09/11 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 به من روزی ۲ تا باهام گفت بخور پس اگه دوتا گفته بود منم باهم میخورم گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
فاطمه_۷۶ عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 461 منکه خیلی وقته 😅.سه دوره کلومیفن هم خوردم جواب نداد این بار برام لتروزول نوشته الان دقیق نمیدونم رو ... خیلیا با لتروزول جواب گرفتن ان شاالله ماهم از اون دسته باشیم . به من گفت شبی دوتا یـــه روزی تمـام رویاهـات به حقیــقت میـپیونده صـــبر داشته بـاش
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 پس اگه دوتا گفته بود منم باهم میخورم تو میخوای خودسر بخوری خیلی خطرناکه خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 خیلیا با لتروزول جواب گرفتن ان شاالله ماهم از اون دسته باشیم . به من گفت شبی دوتا انشاالله .واقعا دیگه از انتظار و دوا و دکتر خسته شدم گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
هایدی7 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7373 تو میخوای خودسر بخوری خیلی خطرناکه شما می دونی خودسره؟ چقدر منو میشناسی ؟ ی جور گفتی فکر کردم تو خونمونی؟ پسرم همه زندگیم
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 تو میخوای خودسر بخوری خیلی خطرناکه نه دکتر برام تجویز کرده منتها هنوز نمیدونم روزی دوتا یا سه تا.منتظرم پری شم برم داروهامو بگیرم گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 اگه کسی این ماه جواب گرفت بیاد اینجا بگه ما هم خوشحال بشیم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 شما می دونی خودسره؟ چقدر منو میشناسی ؟ ی جور گفتی فکر کردم تو خونمونی؟ عزیزم با من بود گلم😙 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 نه دکتر برام تجویز کرده منتها هنوز نمیدونم روزی دوتا یا سه تا.منتظرم پری شم برم داروهامو بگیرم همون با هم بخور من فیلکول هام که خیلی ضعیف بود خوب شد اون بار اول صفر بود الان خوب شد یه کوچولو تو هم با هم بخور خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 اگه کسی این ماه جواب گرفت بیاد اینجا بگه ما هم خوشحال بشیم بللله حتما دوستان تورو خدا بیاین بگین که بقیه هم روحیه بگیرن 😍😍😍😍 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 شما می دونی خودسره؟ چقدر منو میشناسی ؟ ی جور گفتی فکر کردم تو خونمونی؟ نه جیگرم با خود استاتر بودم عزیزم سوال اون بود منم حواسم به کامنت بقیه نبود که بخوام جواب بدم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها