2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد خواهر شوهر شم

161 بازدید | 23 پست

که بیان ازم تو نی نی سایت غول و هیولا بسازن 

بعد با افتخار تاپیک بزنن شوهرم زد تو گوش خواهرش

یا عکسمو بزارن بگن من خوشگل ترم یا خواهرشوهرم

😐

من خواهرشوهرم مثل خواهرمه عاشقشم😍

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ خواهر شوهر خوبی باشی زنداداشت هیچوقت همچین کاری نمیکنه

حرف بی منطقی بود

پس عروسا همه فرشته ان خواهرشوهرا غول بی شاخ و دم

اینهمه ادم الکی الکی فتنه درست میکنن منم ؟

من خواهرشوهرم مثل خواهرمه عاشقشم😍

وای کاش خواهر نامزد منم مث شما باشه😍

هنوز شناخت کاملی از خانوادش ندارم امیدوارم خوب باشن باهام اخه خیلییی دوسشون دارم🥹🤣

تیکر بارداری نیست!

خداحفظتون کنه واسه هم

ممنونم عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

حرف بی منطقی بودپس عروسا همه فرشته ان خواهرشوهرا غول بی شاخ و دماینهمه ادم الکی الکی فتنه درست میکنن ...

ن دیگه همه ادما ی گاردی نسبت ب خانواده شوهر دارنو بدبینن تو جامعه جا افتاده قشنگ

شما اگ خوب باشی اونم دیدش تغییر میکنه

تیکر بارداری نیست!

وای کاش خواهر نامزد منم مث شما باشه😍هنوز شناخت کاملی از خانوادش ندارم امیدوارم خوب باشن باهام اخه خ ...

عزیزم دوطرف خوب باشن ممیشه حتما واقعا خیلی خوبه بد همو نمیخوایم هیچ وقت شوهرم میگ انقد صمیمی نباش ولی نمیتونم وافعا