2777
2789
عنوان

تجرد قطعی

184 بازدید | 3 پست

گاهی باید یه چیزهایی رو تو زندگی  پذیرفت مثل نبودن  با جنس مخالف منم پذیرفتم این موضوع رو 

از ۱۶ سالگی دلم میخواست جنس مخالف باشه ولی نمیشه الان  تو این سن و سال ۳۷ سالگی دیگه برام خیلی مهم نیست سرکار رفتم ادمهای مختلف دیدم  حتی توجه های مختلف گاهی دلمون لرزید گاهی دیگران دلشون لرزید ما بروی خودمون نیاوردیم در هرصورت ازدواج برای من نشد 

تو این سن و سال خیلی چیزها که یه زمانی برام قفل بود دیگع حتی مهم هم نیست  باورتون میشه تو سن کم مهم ترین کنجکاوی من در رابطه با همین ارتباط زناشویی بود الان اون هم برام  مهم نیست 

چقدر یه نفر دوست داشتم دلم میخواست با اون باشم نشد 

یه همکار دارم با همکار دیگه ام ازدواج کرده حسی که دارم اینه که اقاعه از اول به خانمه علاقه نداشت فقط از روی سود باهم ازدواج کردن 

بچه ها برای من از اینکه یه اقایی رو دوست داشتم و دیگع نمیبینم ناراحتم  من همه چیز رو پذیرفتم 

این ک بیانش میکنی ینی ته دلت این تنهایی رو نمیخواد انشاالله بهترینا برات رقم بخوره

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین پذیرفتن خیلی بده منم تو زندگیم به پذیرش قطعی درباره خیلی چیزا رسیدم ولی خب تو دلم حسرتش موند و ...

من پذیرفتم دارم نگاهم رو عوض میکنم زندگی با جنس مخالف تا کی براتون جذابه من سوالم از متاهل هاست