asma_jooooooon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1247 عنوان اموزش سیب زمینی سوخاری بهم بگیدد 🥺 335 بازدید | 6 پست ارد سفید گندم دارم با پودر سوخاری میتونم با ارد سفید گندم سیب زمینی سوخاری درست کنم؟؟تذوخدا بگید هوس کردم وبلاگ شخصی🔗 تاوان فَهمیدن دَرده🖤 1403/09/16 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17354 سیب زمینی رو درشت خلالی بکنبعدش یه دور بزنش تو ارد سفیدبعدش بزنش تو تخم مرغ هم زدهبعدش بزن تو پودر سخاریتوی اردت هم ادویه جات بریزمیتونی مرحله اول و که ارد داره حذف کنی فقط بزنی تو تخم مرغ و پودر سخاری چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
asma_jooooooon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1247 سیب زمینی رو درشت خلالی بکنبعدش یه دور بزنش تو ارد سفیدبعدش بزنش تو تخم مرغ هم زدهبعدش بزن تو پودر س ... ارد سفید گندم دارم بزنم بد میشه یا خوشمزهمیشع؟ وبلاگ شخصی🔗 تاوان فَهمیدن دَرده🖤
شاهدخت5163 عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3977 بله. یکم آرد، ماست ،ادویه های محبوبت،بیکینگ پودر،و آب،هم بزن خمیر بسه نه شل نه سفت، سیبزمینی خلال شده ضخیم که کمی پخته شده نیم پز، بزن تو آرد یه لایه نااازک، بعد تو پودر سوخاری و روغن داغ.نوش جانت.خوسمزه شد دعام کن .محتاج دعام برای زندگیم
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17354 ارد سفید گندم دارم بزنم بد میشه یا خوشمزهمیشع؟ اره دیگه ارد همون منظورم ارد گندمهگودر سوخاری هم داری؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
asma_jooooooon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1247 بله. یکم آرد، ماست ،ادویه های محبوبت،بیکینگ پودر،و آب،هم بزن خمیر بسه نه شل نه سفت، سیبزمینی خلال ش ... ارد سفیدگندم بزنم ؟ وبلاگ شخصی🔗 تاوان فَهمیدن دَرده🖤