او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
آدم حسود کل دنیا رو هم بریزه زیر پاش بازم چشمش دنبال بقیه س
دیدم که میگم
آدمی که حسود نباشه تو خونه ۴۰ متری هم دلش خوشه
دیدم که میگم
چشم و دل سیری هدیه ای هست که پدر و مادر به آدم میدن
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
از اینکه یکی بگه خوشبحالت متنفرمخیلی بار منفی داره
بابا چ بار منفی ای
من اصن ازدواج نکردم تا حسادت کنم
او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
آره دقیقا من وقتی یکی اینک جمله بهم میگه حس میکنم قشنگ داره حسادت میکنه و حسرت میخوره اصلا خوشم نمیا ...
ن اینجوری نیست خواهر
خوش بحالشه کە همچین هدیه ای از خدا گرفته خیلیا ندارن و بعضیا واقعن بدبختن
تشکر خوبه ، ولی اینکه بگید باعث میشی حسادت نکنم اصلا جمله خوبی نیست و خودتونو یه آدم حسود و تنگ نظر نشون میده
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚