2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنید امسال موفق میشم ؟ رشته مورد علاقمو میارم؟یاسین برمیگرده؟

اره حس میکنم یه انگیزه قوی درونتونه که همش سعی دارین موفق بشین، ازپا میوفتین اما هیچوقت تسلیم نمیشید و ازته دل به خداوند امیدوارید 

یاسین بله، پسر خوبی بنظرمیاد اما رای خانوادش هم بستگی داره

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من ۵۰ سالمه مادرم همه خواستگارام و رد میکنه به خصوص دکترها و پولدارها رو. به نظرت صلاحم و میخواد؟

البته که میخواد، اون به فکر شماشت

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اره حس میکنم یه انگیزه قوی درونتونه که همش سعی دارین موفق بشین، ازپا میوفتین اما هیچوقت تسلیم نمیشید ...

حس میکنی سال دیگه میرم دانشگاه؟ 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اره، پسرشما برونگراست پسر شلوغ و ساده لوح، دل پاکی داره و دلسوزه

اره دقیقا همین الان داشت لذتم میکرد رفت پفک آورد بهم داد پیش فعال 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وقتی اومد شهرمون میبینمش؟

حدس میژنم بعید میدونم چون شمارو دوست نداره

منم بگو توروخدا به نظرت امیر نگرانمه پیام میده برمیگرده؟امکان داره بیاد پیشم برادوماه بعد یا کلا دیگ ...

هومم.. شمارو از درونش دوست داره و دلش میخواد که شما پیشقدم بشید اما داره به شما فکرمیکنه حدس میزنم احتمالا کمتر از دوماه پیش شماست، و شما باید امیدوارباشید

مرسی لطف کردی❤️من پیام بدم ؟ ایشون ترم بالایی هم رشته ای و هم دانشگاهیم هست ( از دوره کنکور مشاورم ب ...

پسرا معمولا مغرورن.. اما یکم زمان بدید شما نباید خودتون رو کوچیک کنین، پسر اول باید پیشقدم بشه هرسری به بهونه درس و جزوه میتونین بهش پیام بدید اگر ازشما خوشش میاد درخواست میده بهتون 

عزیزم میشه جواب منم بدی خیلی روحیم افتضاحه حس میکنید امسال موفق میشم ؟ رشته مورد علاقمو میارم؟یاسین ...

سوالتون رو جواب دادم 😁🙏🏼

اره کاملا..پس غریبس🥲🥲..هعی خدا..چی بگن.. هرچی خیره..ولی دلم میخواد کنار مامانم باشم..و بشناسم طرفو ...

سال های اخر درسش باید باشه اما کارمیکنه