2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست
اون دایی ناتنیم چه حسی داری بهش تقاص پس میده همش زندگیمونو بهم میزنه خدایا خودت حسابشو برس

دایی ناتنیتون حدس میزنم که میخواد اذیت کنه و مال شمارو بالا بکشه. ولی مطمئن باش تقاضشو پس میده قول میدم 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

به نظرت به ارزویی که دارم میرسم

ظرف سه ماه دیگه آره 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

نه اصلا.. شاید سیگاری باشه یکم

رفیق درحد دوسه تا باید داشته باشه

ظاهر خوبی داره، قدش بلنده چشم ابروش مشکیه، سنش حدس میزنم بین ۲۳ تا ۲۸ باشه. 

رفتارخوبی داره، مهربون انعطاف پذیر و یکم احساسیه

یعنی به نظرت رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بد ...

یکم درموردش فکرکرده که پیشنهاد بده

ازدخترای خوشگل که اعتماد بنفس بالایی دارن و یکم مغرورن خوشش میاد، کلا دوست داره یکی رو لوس کنه 😁

نه اصلا.. شاید سیگاری باشه یکمرفیق درحد دوسه تا باید داشته باشهظاهر خوبی داره، قدش بلنده چشم ابروش م ...

منم بگو توروخدا به نظرت امیر نگرانمه پیام میده برمیگرده؟

امکان داره بیاد پیشم برادوماه بعد یا کلا دیگه نمیخادمنو

دقیقا خودم درست گفتی..مرسی عزیزم..خیلی دوست دارم ازدواجم ت شهر خودم لاشه ن غریبه.. و اینکه شغلش چیه؟ ...

جدی درست گفتم درموردتون؟

خب اولش خودش میخواد که توشهر خودشون عروسی روبگیرین ولی چون واسش مهمی میگه ک‌هرچی عروس خانوم میگه 😁

شغلش باید دانشجور باشه که درحال درس خوندنه

وای دهنت سرویس چ دقیق میگی 😂😂😘😘😘ماچ بهت..ولی ان شاءالله اولیم پسر..دومی دختر..عاشق پسرم..شده ای ...

جدی درست حدس زدم؟😁

اره میدونستم پسر دوست دارین 

N دوستت داره، فعلا داره بهت فکرمیکنه و امیدواره که تو بهش پیام بدی، خودش میاد ازدواج خوبی خواهی داشت ...

مرسی لطف کردی❤️

من پیام بدم ؟ 

ایشون ترم بالایی هم رشته ای و هم دانشگاهیم هست ( از دوره کنکور مشاورم بودن)

من بعد قبولی سوالی چیزی ازشون در رابطه با دانشگاه نپرسیدم و هیچ ارتباطی باهاشون نگرفتم حتی در حد پیام

و فقط یکی دو بار توی دانشگاه دیدمشون که اونم زود رفتم

حالا نمیدونم چیکار کنم منم ازشون خوشم میاد ولی سردرگمم😔 چیکار کار کنم پا پیش بذاره؟🥺

خدا هست ...
اتفاقا مادرش عاشق من شد..بعدش پسر خیلی خوشش اومد..حتي تاریخ معلوم کردیم رفتن ک رفتن ۳ ساله...

۳ ساله رفتن؟

جدی درست حدس زدم؟😁اره میدونستم پسر دوست دارین

عزیزم میشه جواب منم بدی خیلی روحیم افتضاحه 

حس میکنید امسال موفق میشم ؟ رشته مورد علاقمو میارم؟

یاسین برمیگرده؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
جدی درست گفتم درموردتون؟خب اولش خودش میخواد که توشهر خودشون عروسی روبگیرین ولی چون واسش مهمی میگه ک‌ ...

اره کاملا..پس غریبس🥲🥲..هعی خدا..چی بگن.. هرچی خیره..ولی دلم میخواد کنار مامانم باشم..و بشناسم طرفو..دانشجو ب چ دردم‌میره؟😂😭

خدا از دهنت بشنوه ی سوال دیگه پسرم سال دیگه می‌ره کلاس اول راحت می‌ره

اره، پسرشما برونگراست پسر شلوغ و ساده لوح، دل پاکی داره و دلسوزه