2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 393 پست
در مورد منم بگو لطفا. افخم منو برای پسرخالش میخواست؟ مامانم و خواهرم مانع شدن؟

افخم کیه؟

احتمالا مامانت منصرف شده چون صلاحتو میخواسته

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهانن فکرکردم دارین فرزندخب حدس میزنم دوتا فرزند داشته باشین، دوتا دختر و خودتون هم دوست دارید که حد ...

وای دهنت سرویس چ دقیق میگی 😂😂😘😘😘ماچ بهت..

ولی ان شاءالله اولیم پسر..دومی دختر..عاشق پسرم..شده ای وی اف کنم

عزیزممم ممنونم دعا کن 🥲دعوای بدی کرد مامانمو زد بخاطر فروختن چندتا ضایعات که میگه ضایعات من بود نبا ...

درست گفتم حالا؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خاستگارتون احتمال داره که برگردن، چون یکم زمان میخوان احتمالا مادرشون متقاعد نشدن

اتفاقا مادرش عاشق من شد..بعدش پسر خیلی خوشش اومد..حتي تاریخ معلوم کردیم رفتن ک رفتن ۳ ساله...

شاید سه ماه دیگه جوربشه

خدا از دهنت بشنوه ی سوال دیگه پسرم سال دیگه می‌ره کلاس اول راحت می‌ره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اهانن فکرکردم دارین فرزندخب حدس میزنم دوتا فرزند داشته باشین، دوتا دختر و خودتون هم دوست دارید که حد ...

حس میکنید امسال موفق میشم ؟ رشته مورد علاقمو میارم؟

یاسین برمیگرده؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
منم بگو کی برمیگردهه؟حسش چیه دلش تنگ شده؟

حدس میزنم یه ماه دیگه برمیگرده و میخواد که احساساتش رو پردازش کنه. 

حسش ازشما یکم احتمالا دلخوره ولی بهش فکرمیکنه 

یکم اره دلش تنگه

تصمیم گیرندشون کی هست؟

پدره

حس محمد بهم واقعیهآینده ای باهاش دارم؟

محمد فعلا زمان میخواد تا درمورداحساسش فکرکنه‌و حدس میزنم مه شمارو دوست داره

حدس میزنم یه ماه دیگه برمیگرده و میخواد که احساساتش رو پردازش کنه. حسش ازشما یکم احتمالا دلخوره ولی ...

حس میکنید امسال موفق میشم ؟ رشته مورد علاقمو میارم؟

یاسین برمیگرده؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔