2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 393 پست
ببخشید شوهرتون اعصاب خورد کنه ؟یا شما اعصاب خورد کنی؟حس میکنم یه نفر این وسط اعصاب خورد کنه😕

من خیلی حساسم 

الان چیزی حس میکنی از شرایطمون و آینده ی این رابطه ؟ 

چیزی از اون عشق مونده ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید د ...

خب خیلی اطلاع ندارم ولی حس میکنم که علی ازدرونش تورو دوست داره، یکم درموردت فکرمیکنه

پیشنهادش بسته به اینه که ببینه برمیگردی خودت یا نه. ولی نظرخانوادش هم مهمه. شاید بهمدیگه برسین که خانوادش باید بگن

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

ویژگی هام؟ویژگی هاش؟آشناست یا غریبع؟

بنظرمیاد یه دختر میانگرا باشی، و حدس میزنم که تابستون یا زمستونی باشی، همینطور خیلی قانع متواضع و یکم انعطاف پذیر باشی، منطقی هستی و معمولا وظیفه شناس

پسره فکرمیکنم پسرخوبی باشه، شوخ طبع، درونگرا و پایدار و اگه ازتوخوشش بیاد هیچوقت بهت خیانت نمیکنه

حدس میزنم اشنا باشه ولی 50/50 است

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اصلا مجردم..میخام بینم در آینده چندتا میارم و جنسیت 😘

اهانن فکرکردم دارین فرزند

خب حدس میزنم دوتا فرزند داشته باشین، دوتا دختر و خودتون هم دوست دارید که حداقل یدونه پسرداشته باشید

خب خیلی اطلاع ندارم ولی حس میکنم که علی ازدرونش تورو دوست داره، یکم درموردت فکرمیکنهپیشنهادش بسته به ...

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

خب خیلی اطلاع ندارم ولی حس میکنم که علی ازدرونش تورو دوست داره، یکم درموردت فکرمیکنهپیشنهادش بسته به ...

یعنی به نظرت رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ 

تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟

چجوری میتونم اعتمادش رو جلب کنم ؟

از چجور دخترایی خوشش میاد ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

بچه ی محسن چیهبهنام میادخواستگاری؟

بچه‌محسن حدس میزنم پسرباشه 

بهنام بستگی به خانوادش داره و میخواد ببینه نظرخانوادش درموردت چیه، وضع مالی شما باید متوسط باشع 

علت رفتن خاستگارم چی بود؟؟با اینکه اوکی بود

خاستگارتون احتمال داره که برگردن، چون یکم زمان میخوان احتمالا مادرشون متقاعد نشدن

میگی کی خونه میخرم

شاید سه ماه دیگه جوربشه

بنظرمیاد یه دختر میانگرا باشی، و حدس میزنم که تابستون یا زمستونی باشی، همینطور خیلی قانع متواضع و یک ...

دقیقا خودم درست گفتی..مرسی عزیزم..خیلی دوست دارم ازدواجم ت شهر خودم لاشه ن غریبه.. و اینکه شغلش چیه؟چحوز آشنا میشم؟