2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 393 پست
رلم خیانت میکنه

دوست پسر/دختر داشتن هیچوقت پایدارنیست دلتونو خشک نکنین 😭🙏🏼

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

پدرتون خیلی دوست داره مادرتون رو.. همینطور اصلا دلخور نیست ازدستش ولی خودش برمیگرده،پدرتون ادم خوب و ...

عزیزممم ممنونم دعا کن 🥲دعوای بدی کرد مامانمو زد 

بخاطر فروختن چندتا ضایعات که میگه ضایعات من بود نباید بدون اجازه من میفروختی مادرمم گف خونه منم حق دارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی پیام میده؟

طرف دوسه روز دیگه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

کی باردار میشم؟

حدس میزنم ظرف یکی یا دوماه دیگه 

البته ازمایشاتون سالمه 

پدرتون خیلی دوست داره مادرتون رو.. همینطور اصلا دلخور نیست ازدستش ولی خودش برمیگرده،پدرتون ادم خوب و ...

اون دایی ناتنیم چه حسی داری بهش تقاص پس میده 

همش زندگیمونو بهم میزنه خدایا خودت حسابشو برس 

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذ ...

N دوستت داره، فعلا داره بهت فکرمیکنه و امیدواره که تو بهش پیام بدی، خودش میاد 

ازدواج خوبی خواهی داشت، البته خانواده پسره ازتو خوششون میاد