2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکم درموردش فکرکرده که پیشنهاد بدهازدخترای خوشگل که اعتماد بنفس بالایی دارن و یکم مغرورن خوشش میاد، ...

به نظرت من برم جلو یا خودش میاد پیشنهاد بده ؟ و به نظرت کی با هم اوکی میشیم و بهم پیشنهاد میده ؟

مامانش درمورد چه حسی داره ؟ تا حالا با هم درموردم صحبت کردن ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

حس میکنی سال دیگه میرم دانشگاه؟

البته که میرید 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اره دقیقا همین الان داشت لذتم میکرد رفت پفک آورد بهم داد پیش فعال

پیشفعال نیست پسرتون.. پسربچه همینه اذیت ها و شیطنت های خودش رو داره سخت نگیرین 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

البته که میخواد، اون به فکر شماشت

مادرم ناراحتی روحی روانی داره همه بچه هاش ازدواج کردن با دوندگی من و پول من به همه رسیدن . برای من که خواستگار میاد غش و ضعف میکنه فحش میده تهدید میکنه میره تو کوچه دست یه کارگر و میگیره میاره میگه زن این بشو برای اینکه تحقیر کنه.  بعد تو میگی صلاحت و میخواد . نشستی برای مردم کسشعر سر هم میکنی تحویلشون میدی که چی بشه 

کی نامزد میکنم؟شغلش چیه و چطور ادمیه

حدس میزنم درکمتر از یک سال شما به فرد مورد نظربرسین 

شغلش باید، هومم احتمالا کنار پدرش کارمیکنه، یه پسر تعصبی، درونگرا و ساده لوحه. ازشما خوشش میاد اما نظرخانوادش هم مهمه

مرسی واقعا. خیلی عقل کلی.

من فقط حدس میزنم 😁