2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زندگیم و زهر کرده زنیکه

779 بازدید | 58 پست

ما مراسم عروسی و داریم تدارکاتشو میبینیم قرار شد بشینیم مهمونا رو بنویسیم بعد من به شوهرم گفتم شما چند نفرین 

گف نمیدونم فلان کامل معلوم نیس بعد گف ما 200یا 250نفریم 😕😕😕😕بعد کف شوخی کردم ولی راست میگف بعد ظرفیت تالار 300نفره فقط یعنی اینجوری به ما 50نفر اینا میرسه به من میگه شما کمین فلان گفتم نه ما هم 150نفریم تالار تو بزرگ کن 

یعنی مامان احمقش نمیدونه تالار نصف نصفه باعث دعوامون میشه

زنگ زدم به مامان نفهمش گفتم ما 150نفریم مدیریت تالار هم گفته صندلی اضافه نداریم لطفا مهموناتون از 150نفر بیشتر نباشه

چقدر یه آدم میتونه نفهم باشه و زور بگه سر اونا کلی دعوا افتاد 

شوهر احمقمم نمیتونه به مامانش بگه مهموناتون کم کن ولی به من میگه 

خب که چی مثلا ؟!«»

بگو یا نصف نصف

یا تالارو عوض کنیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم عروسی رو داره اون میگیره 

شما مهمونات رو می‌تونستی توی مراسم عقدی که پدرت میگیره دعوت کنی 

عروسی برای داماده و خانواده عروس فقط درجه یک هارو دعوت میکنن

عزیزم عروسی رو داره اون میگیره شما مهمونات رو می‌تونستی توی مراسم عقدی که پدرت میگیره دعوت کنی عروسی ...

عروسی رو برای عروس میگیرن این حرفا چیه😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عزیزم عروسی رو داره اون میگیره شما مهمونات رو می‌تونستی توی مراسم عقدی که پدرت میگیره دعوت کنی عروسی ...

نه گلم پول تالار نصف نصفه آجیل و چای و یه نوع شیرینی با ماعه 

میوه شیرینی و تشریفات و این چیزا با داماده پس نصف نصفه

منم گفتم اگر نصف نصف نباشه من پول نمیدم

خب که چی مثلا ؟!«»

بابا اینقد حرص نده خودت وگلم  باور کن نصف مهمونا نمیان با این گرونی و اوضاع اقتصادی شما هر چند نفر و دوس داشتی دعوت کن خودمم مثل شما فک می کردم ب هرکی کارت دعوت بدم میاد اخرش یک چهارم شون اومدن

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

بابا اینقد حرص نده خودت وگلم باور کن نصف مهمونا نمیان با این گرونی و اوضاع اقتصادی شما هر چند نفر و ...

دارن زور میگن بهم نمیتونم قبول کنم

خب که چی مثلا ؟!«»
عزیزم شما بهشون با احترام بگو ..هم به شوهرت هم به مادرشوهرت ..بعد هم تعداد مهمون های مد نظرت دعوت کن ...

یعنی مامانش نمیفهمهههه؟؟؟؟ یعنی انقدر گاوه

خب که چی مثلا ؟!«»
نه گلم پول تالار نصف نصفه آجیل و چای و یه نوع شیرینی با ماعه میوه شیرینی و تشریفات و این چیزا با دام ...

آها اگه نصف نصفه که حق با شماست 

ولی شما نباید خودتو درگیر این چیزا کنی و همین اول حرمتا از بین بره 

پدرت باید با پدرش بشینه و صحبت کنه

آها اگه نصف نصفه که حق با شماست ولی شما نباید خودتو درگیر این چیزا کنی و همین اول حرمتا از بین بره پ ...

نمیشه همش سر این چیزا اختلاف پیش میاد دعوا میکنیم چون دارن زور میگن و من نمیتونم قبول کنم

خب که چی مثلا ؟!«»
یعنی مامانش نمیفهمهههه؟؟؟؟ یعنی انقدر گاوه

عذر میخوام با این لحن میگم اما اصلا شما فکر کن گاوه ..یا عذر میخوام اصلا نمی‌فهمه .. با احترام بهشون بگو . و تعداد مهمون های مد نظرت دعوت کم ..خوشبخت بشی عروس خانم ..