2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زندگیم و زهر کرده زنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 58 پست
دارن زور میگن بهم نمیتونم قبول کنم

شما ک زنگ زدی ب مامانش گفتی دیگه حالا اگه واقعا متوجه بشه همون نصف و دعوت میگیره یا ب پسرش میگه سالن و بزرگتر بگیره 

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

عزیزم عروسی رو داره اون میگیره شما مهمونات رو می‌تونستی توی مراسم عقدی که پدرت میگیره دعوت کنی عروسی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم پول تالار نصف نصفه آجیل و چای و یه نوع شیرینی با ماعه میوه شیرینی و تشریفات و این چیزا با دام ...

ندیااا

سفت محکم وایسا

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چرا شما سر این چیزا چونه میزنید ؟ بگو بزرگترا بشینن با هم حلش کنن . یکم سیاست داشته باش ، از اول زندگی تا میتونی خودت رو مستقیم درگیر دعوا و بحث با خانواده شوهر نکن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نمیشه همش سر این چیزا اختلاف پیش میاد دعوا میکنیم چون دارن زور میگن و من نمیتونم قبول کنم

نباید خودتو درگیر کنی 

عروسی رو پدر داماد میگیره 

جهاز هم پدر عروس میگیره 

اگر شوهرت گفت این و اونو بگیرید بگو بابام میگیره خودش می‌دونه به من و تو ربطی نداره

کلا توپو بنداز تو زمین خانوادت 

این مسائل چیزی نیست که بخاطر روتون رو تو روی‌هم باز کنید 

عذر میخوام با این لحن میگم اما اصلا شما فکر کن گاوه ..یا عذر میخوام اصلا نمی‌فهمه .. با احترام بهشون ...

جامون تنگ بشه و آبرومون بره خوبه

خب که چی مثلا ! 

یعنی مامانش نمیفهمهههه؟؟؟؟ یعنی انقدر گاوه

وای چقد بی تربیت بی ادبی.اگه مادرش گاوه پسرشم بچه گاوه شمام زن گاو شدیت که در خدتون بوده متاسفم انقد نسنجیده حرف میزنید

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
جامون تنگ بشه و آبرومون بره خوبه

عزیزم برا همین میگم بهشون بگو ..بعد از گفتن شما  که تعداد مهمون های من این تعداد ظرفیت سالن هم این تعداد ..مطمئنا از مهمون هاشون کم میکنن یا تالار بزرگ تر میگیرن ..

پس اینجور آدم که سر مادرش دعوا میندازه چیه احمق نیست؟

خدا لعنت کنه مادرشوهرای عوضیو که باعث دعوا میشن و همچنین دخترای ایکبیریشون

اینا مثه سگ جوون میدن تا بمیرن

شوهرت باید عدالت رو رعایت کنه اگه ۱۵۰ نفره تالار باید نصف نصف باشه

ببین خودت حرف نزن بنداز بره پیش بزرگترا حرف بزنه مثه سگ سرشو میندازه پایین

چرا تقبل کردید که هزینه تالار رو نصف نصف بدید؟ مگه غیر اینه که مراسم عقد با دختر خانوم و خونوادشه و عروسی رو پسر و خونوادش باید تقبل کنن؟ نکنه جهیزیه ام کامل بابات داده بهت؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.