2777
2789
عنوان

چکار کنم😢

761 بازدید | 57 پست

خیلی ناراحتم.امروز رفتم خونه جاریم که از خودم حداقل ده سال بزرگتره گفت حواستو جمع کن خونه پدرشوهر اینا میری میایی که کی بری یا کی نری..منظورش این بود برای خودت حد بزار...

گفتم چرا؟اخه من هفته ای یکبار میرم یه شامی یا یه ناهاری 

گفت بابا پشتت پیش شوهرم حرف زده که فلانی میاد دست به سیاه و سفید نمیزنه.اونم کلی دعواش کرده که تو چکار داری دوسش دارید و میخواید رفت و امد کنید باید همینجوری بخوایینش.مگه زن من انجام میداد چه تاجی زدین سرش و فراریش دادید که...اخه اونا هر ۶ ماه واسه یه چای میرن خونشون.

حالا قضیه از این قرار بود که هفته پیش هرچی مادر شوهرم گفت پاشو یه چیز بزاربرای شام من گفتم ما برناممون موندن نیس...خلاصله نزاشتم و اومدیم بعدشم تو ماشین به شوهرم گفتم من نمی خوام خونه بابات برم دم گاز یهجوری باید اینو حالیشون کنم.

علتشم اینه اینا فوق فوقالعاده ایراد گیرن..چرا شوره چرا شله چرا سفته چرا ابکیه چرا شفته اس چرا دونه اصلا خوشمزه نیس....اصلا به جای یه تشکر همونجا سر سفره از ادم ایراد میگیرن...نمی خوام حرفی بزنن ناراحت بشم..کلا هم اعتماد به نفس ادم رو میگیرن..حالا شوهرم اعصبانی که یه کوفتی میزاشتی این بساط نمیشد.دیگه نمیبرمت اونجا ...

الان شوهرم میگه تو مقصری اون هی گفت تو گفتی نه...

از اینکه حالمو درک نکرد اتیشم...بخدا همش من پای ظرفشوییم...نامرد گفته دست به سیاه سفید نمیزنه حتی یه چایی...

حالا قسم خوردم به روم نیارم ولی طاقت ندارم.چکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو  رفتن به خونه مادشوهر اندازه نگه دار که اندازه نکوست..دعوتت کردن برو نکردن نرو

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
اونا رو ول گوش نده آدم شوهرش باهاش خوب باشه چیکار بقیه داره.

اخه الان شوهرم داد میزنه که تو مقصری چرا اون خودشو کشت تو انداختی پشت گوشت که الان حرف بزنن.چون توهم مقصری من نمیتونم برم بگم چرا گفتین

رفت و امدت رو کم کن.شوهرتم گفت نمیبرمت بگو نبر بهتر.رفتی هم تایم عصر برو که نه وقت ناهار باشه نه شام.در حد چای و میوه برو و بیا.وقتی تا ارنج دستتو میکنی تو عسل میکنی دهنشون بازم گازت میگیرن حداقل نکن که نسوزی

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

به روشووون نیار که جاریت همچین حرفی زده.ولی بگو اگه حرفی هم هست به خودم بگید پشت سرم پیش دیگران حرفی نز نید راضی نیستم.اگه هم قراره بری شام و ناهار درست کنی پس این چه مهمونی رفتنیه.مگر اینکه خواهرشوهر نداشته باشی بخوای کمک مادرشوهرت بدی

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

امام علی میگن از چیزایی که میشنوی نصفشون رو باور کن. حتی اگه از ته دلت مطمئن باشی که صددرصد حرفاش درسته بازم نصف شنیده ها رو همیشه باور کن. 

نصف دیگه تا با چشم خودت ندیدی باور نکن. 

از کجا میدونی جاری ات دروغ نمیگه. جاری منم خیلی پشت سر خانواده شوهرم پیش من حرف میزد. بعدا فهمیدم پیش اونا پشت منم غیبتم کرده. کلا میخواست ما رو تو چشم همدیگه خراب کنه‌ ولی خدا نخواست خودش روسیاه موند. 

شنونده باید عاقل باشه. 

چند وقته ازدواج کردی ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
به روشووون نیار که جاریت همچین حرفی زده.ولی بگو اگه حرفی هم هست به خودم بگید پشت سرم پیش دیگران حرفی ...

خواهر شوهر تو خونه ندارم.دختر خودشون فرار کرده اومده مجردی بالا سر من داره زندگی میکنه😊