2777
2789
عنوان

چکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 57 پست
اره والا اینم امروز فهمیدم که خواهر شوهرم پشتمون گفته ۴تا عروس داریم یکی از یکی بیسلیقه تر. جاریمم ...

واسه منم ادعاشون ک... خر پاره میکنه بعد میومدن لباسای منو میبردن امانت دیگه هم پس نمیدادن از نظر سلیقه هم ک هنوز تو دهه 40 و 50 دارن زندگی میکنن خیلیم به خودشون مینازن از رژیم غذاییشون ک دیگه نگم هرجا میرن ته مونده غذا رو میریزن تو کیسه فریزر میارن واسه شام و ناهارشون بعد میگن ما اگه اینجوری واسه خورد و خوراکمون خرج نمیکردیم الان چنتا خونه داشتیم 😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

همسرم خیلی خرج میکنه عزیزم ب اسم من ک نزده بزنه هم بایدکلفتی کنم؟؟

ی بارروم نمیشدبهش نه بگم اون اوایل تازه پریم تموم شده بود4تاپرده بزرگ و2تاپتو و 1دونه فرش شستم پرده هاروبادست شستم بخداتنهای تنها اونم همش نگاه میکرد اولین بارم بودچیزی میشستم بعدش شب کمرم شدید دردگرفت وخونریزی کردم

شوهرم خیلی ازش ناراحت شد..

ودیگ منوپیشش تنهانزاشت..

شوهرم ب ارث بایاش نیازی نداره..الهی شکر

مادرشوهرم فوق العاده باهام بده حتی خواهرشوهرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم ادعاشون ک... خر پاره میکنه بعد میومدن لباسای منو میبردن امانت دیگه هم پس نمیدادن از نظر سلی ...

بخدا منم اگه از اینا تعریف کنم میگید اینا کین چطوری تحمل میکنی

ولی شوهرم تازه تازه داره خوب میشه اونم هم دستشون بود.دلم به این خوشه

خدا بزاره تو کاسشون و البته شوهرت رو برات حفظ کنه

ممنون عزیزم فحش مرده وزندم رونزاشتن جلوچشم همسایه ها ومردم وهمه خداشاهده هنوزم براشون خرج میکنیم همسایه هاگفته بودن این دختر2روزنیس اومده تواین خانواده چخبرشونه

همسرم خیلی خرج میکنه عزیزم ب اسم من ک نزده کلفتی کنم ی بارروم نمیشدبهش نه بگم اون اوایل تازه پریم ت ...

د ست گلم من نمیدوستم بوهات همچین کاری کرده میدونی هیچوقت مادر شوهر مثل مادر نمیشه

د ست گلم من نمیدوستم بوهات همچین کاری کرده میدونی هیچوقت مادر شوهر مثل مادر نمیشه

تازه شبش هم ک کمرم درد داشت همسرم گفت چته منم براش تعریف کرد اونم قسم خوردکه دروغ میگه من هیچ کاری روبهش ندادم انجام بده بعدش منونگاه کردگفت من ب توکاردادم؟؟😵😵 الهی شکرشوهرم وخانوادش میدونستن داره دروغ میگه