2777
2789
عنوان

چکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 57 پست

کمک کردن هیچ اشکالی نداره خیلیم خوبه معنی نداره ادم همش بشینه فقط بخوره !!!ولی اینکه به مهمون بگی پاشو برو غذا بپز. حالا که اومدین خیلی بده !!!!!راهش هم فقط با دعوت رفتن هست 

حال متکلم از کلامش پیداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خانواده شوهرم وقتی میومدن خونم همسایه روبروییم از تعداد زیاد کفشای پخش شده تو راهرو و سر وصدای زیادشون اعتراض میکرد حالا بماند ک واسه یه شام یا ناهار 300 تومن رو دستم میذاشتن هردفه ....بعد هرجا رفتن قسم قرآن خوردن ک از وقتی عروسمون شده یه وعده هم خونش غذا نخوردیم ...اینارو باید ول کنی ب امون خدا بلکه شفاشون بده من ک قطع رابطه ام دیگه 😀

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
کمک کردن هیچ اشکالی نداره خیلیم خوبه معنی نداره ادم همش بشینه فقط بخوره !!!ولی اینکه به مهمون بگی پا ...

بخدا انقدر ایراد گیرن اعتماد به نفس نمیزارن.ادم میره خونشون انگار بچه کوچیکه بعد همه ی کارها رو اونجور که اونا میگن باید انجام بده.

بخدا خیلی وسواس شدید در حد مریضی دارن و ایراد گیرن

میگفتی دلش میخاد بمونیم پاشه درست کنه و مهمون کنه این ک نشد اگ قراره خودم درست کنم تو خونه خودم اشپزی میکنم دیگه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

منم خیلی بدم میاد از غذا ایراد میگیرن خودم عکس العملم نصبت به این نوع افراد بده و همون لحظه جوابشونو میدم خودم اگه جایی برم هر نوع ایرادی تو پذیرایی غذا و چیزایه دیگه ببینم که تو سلیقه من نباشه لال میشم اصلا حرفی نمیزنم خیلی زشته و یه عادت بد ایراد گرفتن عوض تشکر

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
عروس هيچ وظيفه اي نداره كار كنه

والله ما عروس شديم شش تا خواهر شوهر داشتيم  گفتند پدر شوهر مريضم رو بايد نگهداري كنم،ميگفتند دختر زن مردمه،دو سال پدر شوهرم با ما بود تا فوت كرد،الان هم كه زن داداش داريم ميگن بيا كار كن،ماها عروسيم شما دختر خانواده ايد،از راه دور پنجشنبه ها ميرم خونه مامانم عروسا دست به سياه سفيد نميزنن كه عروسن،تازه توقع دارند برم غذا هم درست كنم برا همشون ،والله آخر هم نفهميدم چطوريه؟

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
عزیزم من خانواده شوهرم وقتی میومدن خونم همسایه روبروییم از تعداد زیاد کفشای پخش شده تو راهرو و سر وص ...

اره والا

اینم امروز فهمیدم که خواهر شوهرم پشتمون گفته ۴تا عروس داریم یکی از یکی بیسلیقه تر.

جاریمم گفته روی داداشات سیاه.همه که مثل تو عاطل و باطل نیستن.ما بچه داریم تو یه چیز بلد باش که ما یاد بگیریم😁

کاش رک بزنم این حرف رو تو صورتش

یعنی به شوهرتم نمیتونی بگی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یعنی به شوهرتم نمیتونی بگی

چرا به اون میگم ولی اون اصلا تو روی خانوادش نمیره.

خواهر شوهرم شب عروسیم عروس برون رو کرد میدون جنگ من تا ۶ بعد عروسی حالم جا نمیومد کارم به روانپزشک کشید اونجا یکبار به خاطر دل من نگفتم چرا اینکارو کردی

اگه از کاراشون بگم که خودم سکته میزنم