2777
2789
عنوان

شوهر عن

786 بازدید | 33 پست

یه عمر تلاش کردم تا بلاخره ماشینشو عوض کرد همون روزی که عوض کرده مادره از خودش احمق ترش یه جوری پرش کرد که خانواده من خونمون بودن کم مونده بود شوهرم بزنتشون بعدشم رفته ماشینو به اسم باباش زده و پیش همه گفته واسه این اینکارو کردم ترسیدم زنمو خانوادش ماشینمو بگیرن مهریه شو بزاره اجرا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا دلم واسه خودمو خانواده بدبختم میسوزه در اصل ندید بدید خودشونن ولی مارو اینطوری جلوه دادن

ولش کن بی اصل و نسبه دیگه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
آخه من چکار کنم بهم بر میخوره پیش جاریام

هیچکاری نمیتونی بکنی متاسفانه

بزار یه مدت بگذره با مهربونی بگوفردا پدرت چیزیش بشه برادرات ماشین مارو بالا میکشن

بچه نداری؟تازه ازدواج کردی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
هیچکاری نمیتونی بکنی متاسفانهبزار یه مدت بگذره با مهربونی بگوفردا پدرت چیزیش بشه برادرات ماشین مارو ...

هزار بار گفتم میگه ن اونا اینطوری نیستن در حالیکه هستن نه بچه نداریم چهارساله هم ازدواج کردیم

هزار بار گفتم میگه ن اونا اینطوری نیستن در حالیکه هستن نه بچه نداریم چهارساله هم ازدواج کردیم

باید زمان بگذره تا همسرت بهت اعتماد پیدا کنه الان بهت اعتماد نداره اگه باهاش بجنگی بدتر میشه اگه قصد جدایی ندارب باهاش همراه شو تااعتمادشو جلب کنی

ندید بدید بودنش ثابت شدس از این ناراحتم ابرو مارو برده اشغال

مهم نباشه واست طلاکه پاکه چه منتش به خاکه 

مطمئن باش اطرافیان هم شما رو می‌شناسن هم اونا رو زمان و رفتار آدمها نشانگر همه چیزه 

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
باید زمان بگذره تا همسرت بهت اعتماد پیدا کنه الان بهت اعتماد نداره اگه باهاش بجنگی بدتر میشه اگه قصد ...

آخه کاری نکردم که اعتماد نداشته باشه از این زورم میاد با اصرار خود من ماشین گرفت

مهم نباشه واست طلاکه پاکه چه منتش به خاکه مطمئن باش اطرافیان هم شما رو می‌شناسن هم اونا رو زمان و رف ...

نه خانواده این مثل خودش فک میکنن مثلا من پیش جاریام بهم برمیخوره با این طرز فکرشون

آخه کاری نکردم که اعتماد نداشته باشه از این زورم میاد با اصرار خود من ماشین گرفت

قرار نیست که شما کاری کرده باشی ایشون مشکل داره

تنها راه حل صبوری و سیاسته