2777
2789

شوهرم چند وقته همش بهونه میاره و دعوا راه میندازه ۹۰ درصدشم به خاطر خانوادش(به طرز غیرطبیعی گوش به فرمانشون شده) بعدش قهر میکنه و حرف نمیزنه درحالی که قبلا اصلا از این اخلاقا نداشت متنفر بود از قهر کردن…الان دوماهه داره مستقیما دشمنی میکنه با خانوادم همش میگه ازشون متنفرم میدونم خانوادش پرش میکنن اما هرچی میگم به خرجش نمیره…چندباری تو دعواها هی گفت قیدتو میزنم؛از زندگیم برو بیرون؛خسته شدی برو خونه بابات؛از این حرفا…منم دلم شکست و باهاش حرف نزدم دیدم اصلا براش مهم نیست حتی نیومد عذرخواهی کنه الان داره میشه یک هفته که قهریم تازه دو روز بود اشتی کرده بودیم…ماشینو میبره سرکار نمیگه من پیاده با جیب خالی و خونه ای که هیچی نداره چیکار کنم از گشنگی نمیرم یا میرم بیرون توخیابون نمونم گفته دیگه بهت پول تو جیبی ام نمیدم

به خونوادمم نمیتونم چیزی بگم خودشون غصه هاشون زیاده

چیکار کنم واقعا😭

تنها کاری ک میشه کرد گفتندب خانواده ات بگی

چون نقطه ضعف ازت گرفته بیشتر اذیتت میکنه مگه اینکه توی روی خانوداه اش بایستی  

بالاخره باید ب خانواده ات بگی

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری هر طور شده بفهمی دقیقا این عصبی بودن هاش از کجا میاددد

از اینکه خونوادش به خصوص باباش چشم دیدن رفت امد مارو با خونوادم نداره و حسادت شدیدی داره واسه همین شروع کرده به بدگویی کردن راجب خونوادم و رفتاراشونو برای شوهرم جوری تحلیل میکنه ک سوتفاهم بشه 

ازشون پول بخواید!!

زنگ بزنید بهش

اومدم خرید فلان داخل میوه فروشی برای شام

انقدر بزن کارتم

بگیرید ازش مجبوره به شما پول بده چاره ایی نداره!

اگر پول نداد

غذا درست نکنید

بگید مواد اولیه رو نداشتم

خرید هم نرید

بدون عصبانیت بدون داد و بیداد خیلی اروم

اگر از خانواده پر میشه پس براشون محترمه

اسم خانواده اش رو نیار ک تو لج بیوفته

اگر صحبت طلاق کرد

بگو من با زندگیمون مشکلی نداشتم و فکر میکنم درست میشه

اما اگر تو میخوای

برو درخواست طلاق رو ثبت کن

حق طلاق با مرده

پس برو و درخواست بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تنها کاری ک میشه کرد گفتندب خانواده ات بگیچون نقطه ضعف ازت گرفته بیشتر اذیتت میکنه مگه اینکه توی روی ...

خب چی بگم بهشون؟بگم با شما دشمن شده واسه همین زندگیه منو جهنم کرده؟

یبار اصبی شدم گفتم الان زنگ میزنم ب بابات ببینم پدرکشتگیش با ما چیه؟واقعنم زنگ زدم گفتم میخوام بیام حرف بزنم ولی نرفتم انقد پست فطرته دوس ندارم حتی باهاش هم کلام بشم

جایی برو سر کار دختر با این اوضاع زندگی واست جهنم میکنه

پیدا نمیکنم بخدا خیلی میگردم تو دیوار و کاریابی ولی اکثرا شیفت صبح میخوان منم صبحا کلاس میرم دانشجوام

پیدا نمیکنم بخدا خیلی میگردم تو دیوار و کاریابی ولی اکثرا شیفت صبح میخوان منم صبحا کلاس میرم دانشجوا ...

عزیز دلم ایشالله پیدا میکنی 

نمیتونی از یه مشاور کمک نگیری؟

تو خیلی گارد نگیر جلوش وقتی یه چیزی میگه اون منتظره همینه تو یچی بگی قهر کنه ذکر یا ودود زیاد بگو

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

ازشون پول بخواید!!زنگ بزنید بهشاومدم خرید فلان داخل میوه فروشی برای شامانقدر بزن کارتمبگیرید ازش مجب ...

الان که قهریم اصلا باهم حرف نمیزنیم واسه همین نمیتونم بگم پول بده اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم چون دیدم براش مهم نیس که با حرفاش دلمو شکسته بدتر دست پیش گرفت و جوری رفتار کرد انگار اونه ک در حقش ظلم میشه و مجبوره به تحمل…

اتفاقا حرف اخرم تو دعوا گفتم من چشمم به یه دونه ماشینت نیس پس از ترس مهریه منت زندگی کردن رو سرم نزار طلاقمو بده

چند سالته؟ خودت برو دنبال کار

۲۲

دانشجوام صبحا میرم کلاس اکثر کارا ام شیفت صبح میخوان اتفاقا بهش گفتم پس میرم سرکار اشتباه از منه ک تو حسرت همه چی موندم گف اگه بری سرکار زن من نیستی منم گفتم چ بهتر