2777
2789
عنوان

نمیتونم به خانوادم چیزی بگم چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 67 پست
عزیز دلم ایشالله پیدا میکنی نمیتونی از یه مشاور کمک نگیری؟تو خیلی گارد نگیر جلوش وقتی یه چیزی میگه ا ...

انقد دعا خوندم تو این مدت و نذر کردم که حد نداره 

انگار داره برعکس جواب میده عوض اون من همش بی قرار و دلتنگ میشم الانم هصبی ام از این فاصله ای ک بینمون افتاده

نه پول مشاور ندارم واقعا😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدابهت آرامش بده عزیزم.

فرداشب جمعه س.بعدازنمازعشا دعای نادعلی رو۱۴باربخون .تموم شد ۱۰۰صلوات بفرس به نیت اینکه مهرومحبت بین شماوهمسرتون بیشتربشه ..من انجام دادم جواب گرفتم اگه واقعا ایمان داشته باشی تاثیرشومیبینی ..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

همین الدنگ بودن اینجور مردا باعث میشه خوشحال باشم که مجرد موندم چون چوب رو باید کنم تو باسنشون دلم آروم بگیره وقتی اینجور رفتارایی ببینم خدایا شکرت هووففف

ببخشیدا 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

انشالله خدابهت آرامش بده عزیزم.فرداشب جمعه س.بعدازنمازعشا دعای نادعلی رو۱۴باربخون .تموم شد ۱۰۰صلوات ...

قربونت برم

خوندم عزیزم هر دعایی که بهم پیشنهاد شد و فکرشو کنی رو خوندم و انجام دادم اما انگار نه انگار فقط رو خودم جواب داد که با وجود همه ی تحقیرا و توهیناش الان دلم براش تنگ شده و از این اوضاع عصبی ام 

الان که قهریم اصلا باهم حرف نمیزنیم واسه همین نمیتونم بگم پول بده اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم چون ...

سن شما بسیار کمه و رفتارت پخته نیست

وقتی میگی داره پر میشه

پس وقت ادا اطفار نیست خیلی رک میگم بهت

زندگی زناشویی قهر و این داستانا سرش نمیشه

اینا برا رل بازیه

شما دیگ ازدواج کردی

میخوای قهر باشی قهر باش

ولی زنگ بزن بگو این چیزا رو لازم داریم اومدم بخرم پول ندارم شده فلانقدر بزن کارتم

ازش بگیر

و سنت کمه

اشتباه میکنی خانواده رو در جریان نمیذاری

لاقل یکی رو درجریان بذار

یه شب دعوتشون کن خونتون شام

به شوهرت بگو گفتن برا شام میخوایم بیایم خونتون

پدرت به زبون مردونه با شوهرت صحبت کنه ک این دخترمون رو از توی جوب برنداشتیم یه عمر خرجشو دادیم بزرگش کردیم

الانم حمایتش میکنیم

شوهرت بفهمه پشتوانه داری

نتازونه الکی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب چی بگم بهشون؟بگم با شما دشمن شده واسه همین زندگیه منو جهنم کرده؟یبار اصبی شدم گفتم الان زنگ میزنم ...

اره همینا رو بهشون بگو 

بگوشون دارن پرش میکنن که پشتیبانت باشن 

بابات یا مامامت باید برن سر جای مادرشوهر و پدر شوهرت بشینن ببینن حرف حسابشون چیه

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

انقد دعا خوندم تو این مدت و نذر کردم که حد نداره انگار داره برعکس جواب میده عوض اون من همش بی قرار و ...

یه شماره هست رایگان مشاوره میده سرچ کن تو گوگل  

درست مبشه سر کار بری حد خودشو میدونه فقط فقط بفکر کار حرفه باش

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

یه مدت از خانوادت صحبت نکن تا حساسیتش کم بشه

من چیزی نمیگم اون هی انگولک میکنه میگه بابات فلان بیسار

یا دعوتمون میکنن میگه من نمیرم

ولی عوضش مثل پروانه شده دور خونواده ی خودش میگرده اصلا کاراش عجیب غریب برعکس شده 

من چیزی نمیگم اون هی انگولک میکنه میگه بابات فلان بیساریا دعوتمون میکنن میگه من نمیرمولی عوضش مثل پر ...

مگه باباتون چی کار کرده؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
قربونت برمخوندم عزیزم هر دعایی که بهم پیشنهاد شد و فکرشو کنی رو خوندم و انجام دادم اما انگار نه انگا ...

فداتشم

خوب اعتقادبه دعا و جادوداری یانه؟

شایددعایی کردن 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
سن شما بسیار کمه و رفتارت پخته نیستوقتی میگی داره پر میشهپس وقت ادا اطفار نیست خیلی رک میگم بهتزندگی ...

قبول دارم همه ی این حرفارو❤️

منم اشتباهات خودمو دارم و یکی از اخلاقای بدمم دقیقا همینه ک وقتی از کسی ناراحتم دوس ندارم باهاش صحبت کنم یا ارتباط بگیرم منتظر میمونم که طرف مقابل راجبش صحبت کنه و اشتباهشو قبول کنه

از اینکه من برم سمتش و اونم بدعادت شه و همش این رفتارشو تکرار کنه عذابم بده میترسم

اینکه به خونوادم نمیگم واسه اینه ک قبلنا در جریان میذاشتمشون حتی یبار تا دم طلاق رفتیم و خونوادمم همیشه نشون دادن که حمایتگرن اما غصه میخوردن و اذیت میشدن و چیزی ام عوض نمیشد چون شوهرم به شدت شخصیت بچه گانه و ضعیفی داره و این چیزا هم براش مهم نیس همیشه اینجور وقتا اجازه ی حرف زدن به مارو نمیده و انقدددد حرف میزنه تا مارو مقصر اصلی نشون بده

یه شماره هست رایگان مشاوره میده سرچ کن تو گوگل درست مبشه سر کار بری حد خودشو میدونه فقط فقط بفکر کا ...

یبار زنگ زدم به یکی از این مشاوره های رایگان گفت جداشو این ادم عوض نمیشه

اره میدونم همخ ی بدبختیمم سره بی پولیه که مجبورم تحقیراشو تحمل کنم ولی کار پیدا نمیکنم همش شیفت صبح میخوان

مگه باباتون چی کار کرده؟

هیچی بخدا

باباش میاد رفتارای بابای منو به شکل بد براش تحلیل میکنه مثلا میگه دیدی فلان جا اینو گفت؟منظورش تو بودیا غیر مستقیم بهت تیکه انداخت ولی تو نفهمیدی