شوهرم چند وقته همش بهونه میاره و دعوا راه میندازه ۹۰ درصدشم به خاطر خانوادش(به طرز غیرطبیعی گوش به فرمانشون شده) بعدش قهر میکنه و حرف نمیزنه درحالی که قبلا اصلا از این اخلاقا نداشت متنفر بود از قهر کردن…الان دوماهه داره مستقیما دشمنی میکنه با خانوادم همش میگه ازشون متنفرم میدونم خانوادش پرش میکنن اما هرچی میگم به خرجش نمیره…چندباری تو دعواها هی گفت قیدتو میزنم؛از زندگیم برو بیرون؛خسته شدی برو خونه بابات؛از این حرفا…منم دلم شکست و باهاش حرف نزدم دیدم اصلا براش مهم نیست حتی نیومد عذرخواهی کنه الان داره میشه یک هفته که قهریم تازه دو روز بود اشتی کرده بودیم…ماشینو میبره سرکار نمیگه من پیاده با جیب خالی و خونه ای که هیچی نداره چیکار کنم از گشنگی نمیرم یا میرم بیرون توخیابون نمونم گفته دیگه بهت پول تو جیبی ام نمیدم
به خونوادمم نمیتونم چیزی بگم خودشون غصه هاشون زیاده
یبار زنگ زدم به یکی از این مشاوره های رایگان گفت جداشو این ادم عوض نمیشهاره میدونم همخ ی بدبختیمم سر ...
راست گفته دنبال کار باش ایشالله پیدا میکنی همین که دستت تو جیب خودت رفت طلاق بگیر چرا اینقد اذیت شی شکایت کن نفقه نمیده خرج خوراک نمیده ولی الان نه تا زمانی که مستقل بشی صبر کن
راست گفته دنبال کار باش ایشالله پیدا میکنی همین که دستت تو جیب خودت رفت طلاق بگیر چرا اینقد اذیت شی ...
امسال دیگه دانشگاهم تموم میشه هرطور شده میرم سرکار خوشش هم نمیاد برام مهم نیس قرار نیست هم کار نکنم هم هیچ پولی بهم نده همش ام بابت چندرغاز تهدید و تحقیرم کنه
متاسفانه قانون این مملکت کوفتی همش به نفع مرده و با شکایت و اینا کار به جایی نمیبری
بالاخره باید گفت هیچ اشکالی ندارع دختروشونی مسئولیت در قبالت دارن باید پشت دخترشون باشن تا شوهرت احت ...
اخه قبلنا خیلی بهشون میگفتم و درنهایت جلسه تشکیل میشد با خونواده ی شوهرم و هرکی حرف خودشو میزد و اخرشم محکوم میشدیم به اینکه سره چرتو پرت دعوا کردیم
خونوادم همیشه پشتمن ولی شوهرم ادمی نیس که با این چیزا خجالت بکشه یا بخواد به خودش بیاد از اول لوس بار اومده انتظار نداره کسی بهش بگه بالای چشمت ابروعه عوض اینکه رفتار خودشو اصلاح کنه از طرف ناراحتم میشه ک چرا با من اینطوری صحبت کرد
چرا ولی باید پول دستت باشه وکیل بگیری تنهایی زورت نمیرسه اگ اینستا داری به شراره عنایتی پیام بده وکی ...
یبار تا دم طلاق رفتم وکیلم گرفتم ولی همه چی مدرک میخواد مثلا من چجوری ثابت کنم که بهم خرجی نمیده؟از یخچال خونم باید هرروز عکس و فیلم بگیرم یا چجوری نشون بدم ۹۰ درصد لباسایی که دارم برای مجردیمه و هیچی نمیگیره واسم؟
امیدوارم راه هیشکی به اینجورجاها باز نشه بخدا حق به حق دار نمیرسه