2777
2789
عنوان

نمیتونم به خانوادم چیزی بگم چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 67 پست
یبار زنگ زدم به یکی از این مشاوره های رایگان گفت جداشو این ادم عوض نمیشهاره میدونم همخ ی بدبختیمم سر ...

راست گفته دنبال کار باش ایشالله پیدا میکنی همین که دستت تو جیب خودت رفت طلاق بگیر چرا  اینقد اذیت شی شکایت کن نفقه نمیده  خرج خوراک نمیده ولی الان نه تا زمانی که مستقل بشی صبر کن

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اره همینا رو بهشون بگو بگوشون دارن پرش میکنن که پشتیبانت باشن بابات یا مامامت باید برن سر جای مادرشو ...

بخدا انقد تو این دوماه عذاب کشیدم

هیچی ام به خونوادم معلوم نکردم که غصه نخورن خودشون به اندازه ی کافی مشکل دارن

ولی نمیدونم چجوری بهشون بگم که همه چی خراب تر از این نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشمخوب اعتقادبه دعا و جادوداری یانه؟شایددعایی کردن

اره اعتقاد دارم

بخد انقدررررری بد شده که به خودشم گفتم این حجم از تغییر رفتار طبیعی نیس لابد چیزخورت کردن

راست گفته دنبال کار باش ایشالله پیدا میکنی همین که دستت تو جیب خودت رفت طلاق بگیر چرا اینقد اذیت شی ...

امسال دیگه دانشگاهم تموم میشه هرطور شده میرم سرکار خوشش هم نمیاد برام مهم نیس قرار نیست هم کار نکنم هم هیچ پولی بهم نده همش ام بابت چندرغاز تهدید و تحقیرم کنه

متاسفانه قانون این مملکت کوفتی همش به نفع مرده و با شکایت و اینا کار به جایی نمیبری

بخدا انقد تو این دوماه عذاب کشیدمهیچی ام به خونوادم معلوم نکردم که غصه نخورن خودشون به اندازه ی کافی ...

بالاخره باید گفت هیچ اشکالی ندارع دختروشونی مسئولیت در قبالت دارن باید پشت دخترشون باشن تا شوهرت احترامت رو نگهداره و پدر و مادر شوهرت فنگ نندازن 

اشتباه کردی تحمل کردی همون اول باید ب خانوده ات میگفتی 

ولی اشکالی هم نداره همین امشب بهشون بگو 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

امسال دیگه دانشگاهم تموم میشه هرطور شده میرم سرکار خوشش هم نمیاد برام مهم نیس قرار نیست هم کار نکنم ...

چرا ولی باید پول دستت باشه وکیل بگیری تنهایی زورت نمیرسه 

اگ اینستا داری به شراره عنایتی پیام بده وکیل کار کشته ای هست کمکت میکنه بپرس الان چکار باید کنی

اره اعتقاد دارمبخد انقدررررری بد شده که به خودشم گفتم این حجم از تغییر رفتار طبیعی نیس لابد چیزخورت ...

پس شک نکن حتمایکی اینکاروکرده😢

میگن سوره بقره خوبه تو خونه صوتیشو گوش کنی یابخونی هرروز...سوره جن هرشب بخون.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بالاخره باید گفت هیچ اشکالی ندارع دختروشونی مسئولیت در قبالت دارن باید پشت دخترشون باشن تا شوهرت احت ...

اخه قبلنا خیلی بهشون میگفتم و درنهایت جلسه تشکیل میشد با خونواده ی شوهرم و هرکی حرف خودشو میزد و اخرشم محکوم میشدیم به اینکه سره چرتو پرت دعوا کردیم

خونوادم همیشه پشتمن ولی شوهرم ادمی نیس که با این چیزا خجالت بکشه یا بخواد به خودش بیاد از اول لوس بار اومده انتظار نداره کسی بهش بگه بالای چشمت ابروعه عوض اینکه رفتار خودشو اصلاح کنه از طرف ناراحتم میشه ک چرا با من اینطوری صحبت کرد

چرا ولی باید پول دستت باشه وکیل بگیری تنهایی زورت نمیرسه اگ اینستا داری به شراره عنایتی پیام بده وکی ...

یبار تا دم طلاق رفتم وکیلم گرفتم ولی همه چی مدرک میخواد مثلا من چجوری ثابت کنم که بهم خرجی نمیده؟از یخچال خونم باید هرروز عکس و فیلم بگیرم یا چجوری نشون بدم ۹۰ درصد لباسایی که دارم برای مجردیمه و هیچی نمیگیره واسم؟

امیدوارم راه هیشکی به اینجورجاها باز نشه بخدا حق به حق دار نمیرسه

پس شک نکن حتمایکی اینکاروکرده😢میگن سوره بقره خوبه تو خونه صوتیشو گوش کنی یابخونی هرروز...سوره جن هر ...

انقد این مدت دعا خوندم ناامید شدم

قبلنا یا ودود رو میخوندم چخ برای خودم چه برای اطرافیان به ساعت نکشیده اشتی میکردیم اما الان اصلا انگار ن انگار

یبار تا دم طلاق رفتم وکیلم گرفتم ولی همه چی مدرک میخواد مثلا من چجوری ثابت کنم که بهم خرجی نمیده؟از ...

پیام بده پول میخام اونم مینوسه ندارم اسکرین بگیر زنگ بزن بگو پول میخام صداشو  ضبط کن بریز روی ی فلش تو گوشیت نباشه دردسر درست کنی واسه خودت

اخه قبلنا خیلی بهشون میگفتم و درنهایت جلسه تشکیل میشد با خونواده ی شوهرم و هرکی حرف خودشو میزد و اخر ...

الان هم بگو 

چند وقته ازدواج کردین؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚