2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم ها دوست دارند چیزی گه حالشون رو خوب میکنه بشنون من خودم میدونم چی خوبه چی بد ولی تو این موقعیت د ...

عزیزم من که از اول توی تاپیکتون بود تازه اخرش فهمیدم که شما ناراحتی توی دلتون دارید

بهتون حق میدم،به هر دلیلی یه انتخابی داشتید که سرزنش شدید

اما نباید سوالی بپرسید که جوابش رو میدونید و سرزنش های بیشتری به جون بخرید

اینجا هیچکس شرایط شما رو نمیدونه،هیچکس نمیدونه چرا این سوال رو پرسیدید،هیچ توضیحی هم اول تاپیک ندادید،نگاه هر کس اول تاپیک این بود که شما یه خانم ۲۳ ۲۴ ساله هستید که تازه اول راهین

کسی نمیدونست که شما چند سالتونه و با چه شرایطی یه بچه دارید

هر کس با توجه به یه کلیتی نظر داد و گفت که جنایته یا ...

شما نباید با دامن زدن به نظرات بقیه حال خودتون رو بدتر کنید

اره منم تک فرزندم خیلی هم خوش میگذره،توی سکوت و ارامش برای خودم میخوابم و بیدار میشم و هر غذایی امر کنم برام درست میکنن و مجبور نیستم با یه خواهر یا برادر کنار بیام

با پدر مادرم خوش میگذرونم،کافه میرم سفر میرم و با مامانم کمپ میرم باهاشون رفیقم

مزایا هم زیاد داره.شما از جنبه مثبت نگاه کنید

تو تاپیک های قبلی هست

خوندم

حق داشتید

حق داشتید که بچه دار نشید

شرایط جسمیتون هم خوب نبوده

همونطوری که مادر منم با شرایط سختی که داشت بچه نیاورد

اما عزیزم الانم دیر نیست

اگر میبیند الان شرایط خوبه بچه بیارید

خاله من ۳۸ تازه ازدواج کرد

۳۹ شکم اولش که دو قلو بودن رو به دنیا اورد و دو سال بعد هم شکم دومش که یکی بود

الانم دیر نیست

اگر الانم بچه بیارید خیلللیییی جنبه های مثبت داره😍مثلا اینکه دردسرای دوتا بچه کوچیک رو ندارید

و دخترتون خیللییی کمک حالتون خواهد بود 

دخترتون بزرگه و کمکتون میکنه

الان اصلا سن بالایی نیست برای بارداری

وقتی میاد واسه بقیه تجویزش میکنه دیگ این مثل معنی نداره

من هر حرفی دلم بخواد میتونم بزنم 

شما هم میتونی از یه گوش بشنوی بدی بیرون مجبور نیستید اون رو تجویز بدونی ! این یه تاپیکه و نظر پرسیده شده قرار نیست چیزی به تجویز تعبیر شه ! 

عزیزم شما جنایت کردید دختر شما خواهر نداره آدم هیچوقت با برادرش نمیتونه درد دل کنه شما باید یه خواهر ...

بعضیا فقط میزان بزرگ کردنشو نحوه بزرگ شدنش تامین ایندش واسشون مهم نیست همینا برید توی خونه زندگیشون توی فقر دستوپامیزنن یا لباس خواهرو برادرشون تن بچه کوچیکس حسرت همه چیزم ب دلشون میمونه خوب این چه زندگیه

من هر حرفی دلم بخواد میتونم بزنم شما هم میتونی از یه گوش بشنوی بدی بیرون مجبور نیستید اون رو تجویز ب ...

درسته تایپک تبادل نظره ولی اینکه چه نظری بدی و چطور بیانش کنی برمیگرده ب شعورو طرز فکرت

دگتر گفت دوتا تک فرزند میشه تو این شرایط

نمیدونم...

من زنداییم و برادرش و خیلیای دیگه رو دیدم که اینطوری اختلاف سنی دارن و اکین

زنداییم که ۱۸ سال بزرگتره از برادرش

خیلی راضین

خودتون میدونید

2790
2823
2791
2779
2792