2821
2789
انسان نیازی به درد دل کردن نداره . انسان آسیب دیده هست که دنبال بهانه ای هست که ناله کنه .شما بیش از ...

دلت ب حال خودت بسوزه فکر نکن مجازیه هر چیزی ک میگی و تیکه میندازی گریبان گیرت میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دخترم به شدت تو رفاه کامله پدرش پولداره اگر حرف آدم هایی مثل شما نباشه مادرش هم قطعا خوشحاله دخترم ح ...

با این حال روحی شما میلیون ها میلیون ثروت هم دخترون رو از خشم شما در امان نگه نمیداره

دلت ب حال خودت بسوزه فکر نکن مجازیه هر چیزی ک میگی و تیکه میندازی گریبان گیرت میشه

عزیز بی خیال ممنون از مهربانی شما این خانمم هم نظرش اینه دیگه اصولا مادرهایی که چند تا فرزند دارند دل مادرهای تک فرزند رو میسوزونن بدون اینکه حتی بپرسن چرا ؟ 

یعنی نمیخواید فرزندی داسته باشید؟

نه از بیست سالگی تا الان که 38 سالمه و تازه ازدواج کردم روز به روز در این تصمیمم مصممتر بودم و هستم  باور کن خیلی حس خوبیه ساعت خوابت با خودت باشه خیلی حس خوبیه وقتی کم پول هستی یا دچار مشکل مالی شدی فقط به خودت فکر میکنی و دغدغه و وجدان درد نداری برای یه موجود بی گناه دیگه

در کل خییل خوبه که مغزت رو  وجسمت رو بیخودی درگیر نمیکنی  برای ارزوهای خیالی که پیر شدم از من مراقبت کنه یا نوه هامو ببینیم و فلان !!!  هدف زندگی باید خوشحال بودن و بی استرس بودن باشه

ما به اندازه کافی استرس داریم و مشکلات مالی و شخصی و  ...    وسط اینهمه گرفتاری برای دقایقی خوشحالی اینده م و کهنسالیم رو خراب نمیکنم خودم رو فرتوت نمیکنم برای بزرگ کردن بچه

اما یکیو میبینی مثلا عشق میکنه بیدار شه بچه داری کنه بچه حرف میزنه دلش غش میره  اون بحثش جداس اون باید بیاره

به نظرمن یه نسخه نمیشه براهمه پیچید، من خودم شرایط خودم رو خاص میبینم ودیگه تحمل دومی  رو ندارم،فرزندم از نوزادی تاالان که۷ ساله هست تحت درمان تشنج،از ۲/۵سالگی تاالان تحت درمان گفتاردرمانی،شکر خدا بهره هوشی خوبی داره اوضاع رو به بهبودی وپیشرفت هست،که اینا لطف خداس والبته روحیه وتلاش من.وواقعا با اینکه قبلا تک بودن رو دوس نداشتم الان دیگه نمیکشم،تحمل بچه ای دیگه اصلا ندارم.خب بچه مادر سالم از همه نظر میخواد،به نظرم عیبش اینه تاسنین دبیرستان تنهان،بعد اوکی میشن.

2823
2791
2779
2792