2821
2789
درسته تایپک تبادل نظره ولی اینکه چه نظری بدی و چطور بیانش کنی برمیگرده ب شعورو طرز فکرت

شما هر جود دلت میخواد بشین قضاوت کن راجب شعور و طرز فکر من !

جوری میگی انگار من باید بترسم از شما که مبادا فکر بد نکنی راجب طرز فکرم ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هر جود دلت میخواد بشین قضاوت کن راجب شعور و طرز فکر من !جوری میگی انگار من باید بترسم از شما که ...

ن دیگه انتظاری نمیره باهمین فرمون برو جلو قطعا موفق میشی دیگ ب قول خودت هرکسی و طرز فکرش بیشتر بچه بیار بقول دوستمون ی داداش بیار واسه پسرت جنایت نکرده باشی

شما هر جود دلت میخواد بشین قضاوت کن راجب شعور و طرز فکر من !جوری میگی انگار من باید بترسم از شما که ...

من به جنایتم ادامه میدم و همین یخ دونه رو به بهترین شکل ممکن بزرگ میکنم 

انشالله!

شما هم یه فوری به حال دخترت که درآینده خواهر نداره باهاش درد دل کنه بکن همیشه که شما زنده نیستی برادر هم که همدل و همدرد خواهر نبوده و نیست تا بوده ابن بوده

شما هم یه فوری به حال دخترت که درآینده خواهر نداره باهاش درد دل کنه بکن همیشه که شما زنده نیستی براد ...

انسان نیازی به درد دل کردن نداره . انسان آسیب دیده هست که دنبال بهانه ای هست که ناله کنه .

شما بیش از حد حالت بده خشم که داری آتیشی که داری هیچی خاموش نمیکنه . دلم به حال طفل معصوم که داری میسوزه ‌....

انسان نیازی به درد دل کردن نداره . انسان آسیب دیده هست که دنبال بهانه ای هست که ناله کنه .شما بیش از ...

دخترم به شدت تو رفاه کامله پدرش پولداره اگر حرف آدم هایی مثل شما نباشه مادرش هم قطعا خوشحاله دخترم حالش خوبه نگران نباشید

2790
2823
2791
2779
2792