2821
2789
باز همینکه ادم قرص بخوره و بهتر شه بهتر از اینه که ادم رنج اضافی بکشهشما الان که بچتون ۱۲ سالشه نبای ...

قضاوت میکنید بدون اینکه بدونید چی بوده چی نبوده فقط میگید خوبه بده جنایته؟ نمیگید بستگی به شرایط هر زندگی داده

من تک فرزندم یجاهایی خوبه یجاهایی بد

خوبه حداقل نمیگید ای جنایته ای آدم کشتید بچتون از تنهایی میمیره و ... وجدان دارید نظری نمیدید دیگران رو بیشتر رنج بدید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه حداقل نمیگید ای جنایته ای آدم کشتید بچتون از تنهایی میمیره و ... وجدان دارید نظری نمیدید دیگران ...

نه بابا جنایت چیه شلوغش میکنن بعضیا توجه نکنید 😂

من خودم به طور کلی راضی ام چون مامان و بابامم به شدت باهام رفیقن اصلا احساس تنهایی نمی‌کنم مخصوصا اینکه مامانم بهترین رفیقمه

بستگی به برخورد پدر و مادر داره بچه احساس تنهایی کنه یا نه

قضاوت میکنید بدون اینکه بدونید چی بوده چی نبوده فقط میگید خوبه بده جنایته؟ نمیگید بستگی به شرایط هر ...

من قضاوت کردم؟؟

نه

همونطوری که مادرم بخاطر اختلاف با پدرم بچه نیاورد هر کس دیگه ای به هر دلیلی هم ممکنه بچه نیاره

به منم ربطی نداره

اما شما که با نظر پرسیدن و نظر شنیدن حالتون بد میشه

با اینکه بهتون میگن جنایته اعصابتون بهم میریزه

این سوالو نپرسید

چون خودتونم تا حدودی جواب رو میدونید اما نمیخواید بپذیرید.گذشته ها گذشته.الان نظر پرسیدن فایده نداره.هم حالتون رو بد میکنه هم تاثیری روی شرایط نداره.سعی کنید از زندگی با یدونه بچتون لذت ببرید و با این چیزا خودتون رو ناراحت نکنید

دو تا یه دختر یه پسر

عزیزم شما جنایت کردید دختر شما خواهر نداره آدم هیچوقت با برادرش نمیتونه درد دل کنه شما باید یه خواهر برای دخترتون بیارید در اصل دختر شما هم تک فرزنده پسر شما هم تک فرزنده باید یه خواهر برای دخترتون  بیارید حالا پسرا زیاد وابسته و محتاج خواهر یا برادری نیستند

من قضاوت کردم؟؟نههمونطوری که مادرم بخاطر اختلاف با پدرم بچه نیاورد هر کس دیگه ای به هر دلیلی هم ممکن ...

نمیزارن اطرافیان نمیزارن دوستانی که دوتا بچه یا بیشتر دارند نمیزارن حالمون رو بد میکنن تلقین میکنن که ما جنایت کردیم آدم کشتیم افسردگی گرفتیم از دست اطرافیان و دوستانی که میگن نه تک فرزندی جنایته خوب اگر اینجوری باشه مادرهایی که یه دختر یه پسر هم دارند اونا هم در اصل جنایت کردن چوم دخترشون خواهر نداره که باهاش در آینده درد دل کنن از برادر که فایده نیست برای درد دل کردن پس دخترهایی که خواهر ندارند اونا هم یه جور دیگه تک فرزندن آیا این جور جگحرف زدن قشنگه؟ آیا زشت نیست؟ آیا درد آور نیست؟

نه بابا جنایت چیه شلوغش میکنن بعضیا توجه نکنید 😂من خودم به طور کلی راضی ام چون مامان و بابامم به شد ...

ادم ها دوست دارند چیزی گه حالشون رو خوب میکنه بشنون من خودم میدونم چی خوبه چی بد ولی تو این موقعیت دوست دارم چیزی رو بشنوم که حالمو خوب کنه نه بدترم کمه ممنون از موج مثبتتون

ادم ها دوست دارند چیزی گه حالشون رو خوب میکنه بشنون من خودم میدونم چی خوبه چی بد ولی تو این موقعیت د ...

خواهش می‌کنم ولی من اصلا نمی‌دونم جریان چیه فقط پاسخ سوالتون رو دادم حقیقت هم گفتم ❤️✨

نمیزارن اطرافیان نمیزارن دوستانی که دوتا بچه یا بیشتر دارند نمیزارن حالمون رو بد میکنن تلقین میکنن ک ...

چرا درد اوره میدونم

حق میدم بهتون

اما بهشون صراحتاََ اعلام کنید بگید یکی یا دوتا اوردن به خودم مربوطه و انتخاب خودم بوده حالا اگر جنایته یا هرچی

هیچکس تو شرایط شما نبوده که انتخاب کنه و تصمیم بگیره

شمارو با خشم و عصبانیت نهفته اتون تنها میزارم .....شما انقدر خشم جلو چشتو گرفته حتی توانایی مکالمه س ...

با وجود طرز فکرهایی مثل طرز قکر شما تو آبگینه قرن بله حال ما قطعا خوب نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز