2821
2789
بلهدرست میگیددوتا جنبه دارهمن همیشه به مامانم میگم چرا یکی دیگه نیاوردی؟همیشه هم میگم خوب کردی نیاور ...

شما هم‌ به مادرت میگی چرا نیاوردی هم‌میگی خوب کاری کردی هم به پدرت اجازه ندادی یکی دیگه بیاره با این حال ناراضی هم هستی شما از اصل ماجرای جدایی پدر و مادرتون ناراحتی نه نداشتن خواهر یا برادر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما هم‌ به مادرت میگی چرا نیاوردی هم‌میگی خوب کاری کردی هم به پدرت اجازه ندادی یکی دیگه بیاره با این ...

نه من با جدایی پدر مادرم مشکل نداشتم

اینکه نذاشتمم بابام بچه بیاره بخاطر شناختی بود که ازش داشتم

چیزی نگذشت که از همسر دومشم طلاق گرفت،خوب بود میذاشتم یه بچه طلاق دیگه اضافه بشه؟

بله هم به مامانم گفتم خوب کاری کردی نیاوردی هم بهش گفتم کاشکی اورده بودم

دو جنبه کاملا متفاوت

اما اینکه گفتم کاشکی اورده بودی ۱۰۰۰ بار بود،اینکه گفتم خوب کاری کردی نیاوردی ۵ بار بود

نه من با جدایی پدر مادرم مشکل نداشتماینکه نذاشتمم بابام بچه بیاره بخاطر شناختی بود که ازش داشتمچیزی ...

نمیدونم فقط میدونم با خوندن و مشورت کردن با دیگران به هیچ نتیحه ای جز خوردن و وابسته شدن به قرص آرام‌بخش ندارم

نمیدونم فقط میدونم با خوندن و مشورت کردن با دیگران به هیچ نتیحه ای جز خوردن و وابسته شدن به قرص آرام ...

باز همینکه ادم قرص بخوره و بهتر شه بهتر از اینه که ادم رنج اضافی بکشه

شما الان که بچتون ۱۲ سالشه نباید به تک فرزندی و چند فرزندی فکر کنید

موقعی که ۳،۴ سالش بود باید بیشتر فکر میکردید به این موضوع

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز