2821
2789
اره با بچه طلاق بودن مشکل ندارماتفاقا میگم کاشکی دوتا بودیم کاشکی بیشتر بودیم که حداقل مامان بابام ت ...

ولی همه میگن وقتی تو شرایط،طلاق هستید یکی رو دوتا نکنید شما برعکس میگی یعنی میخواستی یه بچهدی دیگه رو هم بیچاره کنید مادرتوشرایطشو داره ازدواج مجدد کنه

بستگی ب شرایطتتون داره

ما داریم و کاملا راضین

بچه اوردن الکی نیست

اگه واستون مهمه حال بچه هاتون خوب باشه

نیازمند جلسات متعدد مشاوره و بررسی کردن شرایط موجود داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا نیست همه خواهر برادرا باهم خوبن که میگن تک فرزندی خوب نیست.شوهرم یه برادر یه خواهر داره که بدو نبودشان برامون فرقی نداره.بابام یه برادر داره که بودنش فقط ضرره.مامانم یه برادر داره که از صدتا دشمن بدتره.

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

من فقط یه دختر دارم ۱۹ سالشه هم خودم راضیم هم دخترم،به نظرم همین بچه رو هم نباید تو این دنیای داغون ...

دقیقانظرمنم همینه.منم یه پسر.ازخدا میخوام برام نگهش داره ولی دیگه به بچه فکرنمیکنم...این دنیاانقدرمضخرفه که نباید یه بچه بی گناه واردش کرد...البته توکشور ما بچه اوردن اشتباه محضه

چند روز پیش درسِ مطالعات داشتیم با بچه‌ها

(پایه پنجم ابتدایی)

درسشون درمورد جمعیت بود

بحث کشیده شد به تک‌فرزندی

تمام دانش‌آموزای تک‌فرزندم ناراضی بودن و حتی دوسه تاشون با بغض گفتن خانم خیلی تنهاییم و اذیت میشیم

برعکس اونایی که یکی یا دوتا خواهر برادر دارن،راضی تر بودن...

جالب بود برام

بچه‌های ۱۱ ۱۲ ساله همچین تحلیلایی داشتن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

حالا نیست همه خواهر برادرا باهم خوبن که میگن تک فرزندی خوب نیست.شوهرم یه برادر یه خواهر داره که بدو ...

حرف منم همینه بعضی ها میگن نه خواهر و برادر باشه مثلا برادری که تو بچگی به خواهرش تجاوز میکرده این چه برداری هست ؟ چرا فقط،یک جانبه به همه چیز نگاه میکنن یه عده چرا فکر میکنن زندگی بدون خواهر و برادر جهنمه

من تک فرزندم   چون پدر هم نداشتم  همیشه ناراضی و استرس دارم   از طرفی هم میبینم بسیاری اطرافیانم فامیلا خودم  خواهر برادرها دشمنی هایی میکنن در حق هم  و یا خیلیا مهاجرت کردن اون یکی تنها مونده در عمل چون فرق زیادی نیس بین تک فرزندی و فرزند زیاد نظر اخر برای زندگی خودم بی فرزندی بود که اجراشم کردم و خیلی راضی هستیم خودم و همسرم

خوب اگر تو پیری هیچکدوم نخواستن کنارتون باشن چی

یعنی قراره انقدر بی معرفت باشن؟

یعنی انقدر نمک نشناس باشن؟

الان مثلا من خودم مامان بابام رو ول کنم برم؟

اینطوری تربیت کردن منو؟

این دیگه بر میگرده به تربیت بچه

مادر بزرگ خودم ۷ تا بچه داشت،یکی از پسراش که طبقه پایین خونش زندگی میکرد سال به سال موقع مریصی بهش سر نمیزد تا اخرم مامان بزرگم مرد،همه بچه هاش بهش بی محبت بودن،ما که نوه هاش هم بودیم کمکش نکردیم از بس که بی عاطفه و بی محبت بود و هیچکس مهری بهش نداشت که بخواد دستشو بگیره

ولی مادربزرگ مامانم موقعی که مریض بود نتیجه اش از خارج پاشد اومد که ازش مراقبت کنه،از بس که دوستش داشت و این مادربزرگ به همه محبت داشت

دیگه اینکه بچه ها تو پیری چکاز کنن نتیجه تربیت پدر مادره

من تک فرزندم چون پدر هم نداشتم همیشه ناراضی و استرس دارم از طرفی هم میبینم بسیاری اطرافیانم فام ...

خیلی خوبه که با زندکی اونجوری که واقعیت هست کنار اومدید و دارید در لحظه زندگی می‌کنید شما زندگیتون واقعا خوبه و ایده ال

حرف منم همینه بعضی ها میگن نه خواهر و برادر باشه مثلا برادری که تو بچگی به خواهرش تجاوز میکرده این چ ...

حرفت درسته.خواهر برادری هستن که جونشون برا هم در میره خواهر برادری هستن که مزخرف ترینن 

مثلا ما پارسال خونه نویی گرفتین از اون موقع برادر شوهرم بهشون قهره چرا؟چون فلانی خونه فلان داره چرا ما نداریم.در آخرم برگشت گفت از کجا آوردن خریدن.

خب این برادر چ دردی میخوره.حالا بگذریم که زنش صد برابر بدتره.

یه انسان حسود که فقط اسمش میاد آدم ناراحت میشه و انرژی منفی میگیره.

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

ولی همه میگن وقتی تو شرایط،طلاق هستید یکی رو دوتا نکنید شما برعکس میگی یعنی میخواستی یه بچهدی دیگه ر ...

بله

درست میگید

دوتا جنبه داره

من همیشه به مامانم میگم چرا یکی دیگه نیاوردی؟

همیشه هم میگم خوب کردی نیاوردی یکی دیگه رو بدبخت کنی

بابام هم ازدواج کرد که بچه دار شه اما من نذاشتم،گفتم با این اخلاقت نمیخواد یکی دیگه هم تربیت کنی😂

دوتا جنبه کاملا متفاوت داره بچه ی طلاق بودن و خوهر برادر نداشتن،هم خوب هم بد

اما باز دوتا بودن و سختی ها تقسیم شدن بهتر از یکی بودن و تنها فشار کشیدنع

مادرم بخاطر من هیچوقت ازدواج نکرد

چند روز پیش درسِ مطالعات داشتیم با بچه‌ها(پایه پنجم ابتدایی)درسشون درمورد جمعیت بودبحث کشیده شد به ت ...

بله دقیقا 

درسته!!! 

منی که تو نسلی رفتم مدرسه که تک فرزند توش زیاد بود میگم 

همیشه خدا میگفتن کااش تنها نبودیم ! 

نمی‌گم همه چند فرزند ها خوشبخت هستن یا همه تک فرزند ها بدبخت ولی من حتی تفاوت رفتاری تک فرزند هارو هم دیدم 

خیلی هاشون جلو مامان باباشون میگفتن من راضی هستم 

ولی وقتی باهم بودیم میگفتن خوش به حالت داداش داری تنها نیستی و......

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز