2777
2789

سلام 

من پارتنرم سربازیه چتمون و دیدارمون کمه 

دیدار دو ماهی ی بار ( مثلا ده پونزده روز میاد مرخصی دو سه بار همون میبینیم بعد دو ماه)

چت دو روزی ی بار چون خاموشه تلفنش در ساعت خاصی فقط روشن می‌کنه.

آیا نمیشه ک دوستم داشته باشه؟ چون شرایط ارتباطیمون محدوده؟ 

تاثیر داره ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی موثر هست.

نمیشه بگیم در غیر این صورت علاقه ای نیست 

اما سبک و میزان علاقه متفاوت تر میشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پس چرا میگن خیلی در دسترس طرف نباش خیلی نرو طرف و ببین زود جوابشو نده

چیکار باید بکنیم اخر

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

من با یه پسره خیلی چت میکنم ولی حس میکنم سر سنگین بودن و کم چت کردن بیشتر جذبشون میکنه چون هم خیلی دیز سین میکنه هم بی ادبه🦖

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

آره خیلی تاثیر داره من خودم چون نسبت به بقیه رفیقام و دخترایی که میشناسم آزاد ترم و بیرون میرم و میتونم هر زمان که دلم بخواد تلفنی با گوشی حرف بزنم و چت کنم ولی نمیتونم شبا بیرون بمونم فقط گاهی اوقات شرایطش پیش میاد پسری عاشقم شدم که هزارتا رل قبل من داشته و آدم لاشی بود  . چون زیاد همو میدیدم و خاطره داشتیم بهم عادت کرد واقعا علاقه داشت بهم.

صدرصد همه ی علاقه با دیدن بدست میاد نه پشت گوشی 

من با یه پسره خیلی چت میکنم ولی حس میکنم سر سنگین بودن و کم چت کردن بیشتر جذبشون میکنه چون هم خیلی د ...

آره خب خیلیارم دیدم با وجود ارتباط عمیقشون ولی علاقه ای وجود نداشت از طرف پسره

آره خب خیلیارم دیدم با وجود ارتباط عمیقشون ولی علاقه ای وجود نداشت از طرف پسره

هوم🫠

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بعد همین پارتنر من الان یک ساله رفته سربازی از هم دوریم ولی از حسش هیچی کم نشده. اگه طرف دوست داشته باشه اتفاقا بره سربازی و ... از هم دور بشید حسش بیشتر میشه بهت چون قدرتو می‌دونه و برای دیدنت روز شماری میکنه

آره خیلی تاثیر داره من خودم چون نسبت به بقیه رفیقام و دخترایی که میشناسم آزاد ترم و بیرون میرم و میت ...

ولی من فک میکنم این پسره چیزی توی دیده ک توی بقیه رلاش ندیده بود. وگرنه با اون ها هم خاطره تا دلت بخواد ساخته